Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +4
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

@wPrawo: Kto miał, ten miał, a kto się na dziadzie poznał za młodu to jego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze się w tym kraju głosuje na mniejsze zło.
@MglawicaKraba: Cele są dobre - tylko implementacja słaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś takim studentem korwinistycznym, takim uczonym sekty. Nie czyni cię to mniej kucowatym, tylko bardziej.
@wPrawo już sam twój nick jeść iście kucowski.
Niedawno był taki koleś który pisał "Jestem centrystą i głosuję na Konfederację" xD
Tak to wygląda.
Wg Twojego poglądu jestem kucem, niech Ci będzie. Nie głosuje natomiast na konfederację ani żaden odłam partii Korwina. Nie dzierżę też tych samych poglądów społecznych. Jestem paleoliberatarianinem, w kwestiach poglądowych zbliżam się bardziej ku konserwatyzmowi (sam jestem przeciwny aborcji, ale nikomu jej nie zabraniam; jestem zwolennikiem likwidacji państwowej instytucji
@wPrawo: Jeszcze się nie kapnąłeś że jestem lewakiem?
To za trudne?
Hmm. To ci powiem.
To lewica
Przekonanie, że Korwin/Konfa w sprawach gospodarczych mówi z sensem to również kucyzm. Nie chodzi nawet o to, że liberalizm gospodarczy jest fajny/niefajny - ekonomia to nauka społeczna i znajdą się wśród ekonomistów i fani twardego neoliberalizmu, i keynesiści, i tacy w spektrum
@TheJaster: TW oscar i TW balbina to pewnie bajki dla starych korwinistow co? ( ͡º ͜ʖ͡º) Lustracja? A na co to komu potrzebne ( ͡º ͜ʖ͡º) A trybunał dla ziobry to zwykły wypadek demokratyczny.
Nawet jak zalozymy ze wszystko wyzej to teorie spiskowe, to przyszlosci polin absolutnie nie zaszkodzi odsuniecie od wladzy ryjow ktore pily wodke z
Przyjaźni się z ludźmi z PiS, z PO...
@Shagot: xD
Jakby ktoś nie wiedział bo dał się zrobić w kuca wierząc że Korwin jest jedynym antysystemowcem walczącym z "bandą czwogra" której rzekomo nienawidzi...
Korwin przyjaźni się z Bronisławem Komorowskim (PO, i były prezydent jakby kto nie wiedział) z Ryszardem Czarneckim (PiS), Tadeuszem
@M_xxx: nie jest. w sklad konfederacji wchodza rozne srodowiska ¯\_(ツ)_/¯ a ostanio doszlo nawet nowe. ciagle w skladzie konfederacji.
@M_xxx: tez bym chcial. jak korwin sam bardzo czesto wspomina obalenie złego krola to jest moment. obalenie komuszego układu demokratycznego dogadanego miedzy soba jest prawie niemozliwe.
@Shagot: Nie doszły, tylko Konfa się podzieliła, bo trzech posłów Konfy chciało się odciąć od Korwina, żeby nie musieć się tłumaczyć z jego idiotycznych wypowiedzi.
Tak czy siak, wydaje ci się że Konfederacja (ugrupowanie krula) jest jedyną "antysystemową siłą".
A prawda jest taka że są co najwyżej jedynie anty-naukową siłą. Dzielnie walcząc z systemem oświaty, teorią