Nie, on mówi to co zawsze mówił. Tobie się wiek zmienia i jakoś tam "wyrastasz z Korwina".
Jeszcze dużo przed tobą, w wyrastaniu z Korwina.
@M_xxx: Wiem co chcesz powiedzieć i spodziewałem się, że ktoś tak mi odpisze. Ja od Korwina odszedłem w stronę czystego libertarianizmu i kapitalizmu ¯\_(ツ)_/¯ dlatego jestem w stanie częściowo się zgodzić z jego poglądami ekonomicznymi. Ogólnie może i źle się wyraziłem. Bardziej chciałem zwrócić uwagę,
@MglawicaKraba: Moze i się wyrasta z jego wlasnych opisów rzeczywistości, ale gośc o gospodarce czasem mowil z sensem, natomiast na Korwinie nie powinno się zatrzymywać, fakt ze zaczal propagować znanych filozofow i teoretykow szkoly austriackiej moze byc jego jedynym plusem
@MglawicaKraba: sęk w tym ze nikt nie skupia sie na tym planktonie politycznym, ktory to do nastepnego sejmu pewnie nie wejdzie ;) komuch czarzasty pieknie o to walczy i nie trzeba mu pomagac.
cala magdalenka jest przeciwnikiem konfederacji. calutka. a nie tylko ta nie warta uwagi grupa skrajnych teczowych, ktora na 99% jest centralnie sterowana i w sumie to jest mocna tylko na portalu ze smiesznymi
@MglawicaKraba: Nie jesteś pierwszy ani ostatni z podobnymi odczuciami, sama czasami śmieję się z niebieskiego, bo też zaliczył „etap korwina” w życiu. Ale właśnie z tego trzeba się śmiać, najważniejsze, że te etapy, zarówno ty, jak i niebieski, macie za sobą. Wyciągasz wnioski i żyjesz dalej.
@M_xxx: Nie dogadamy się- z Putinem to był przykład. Bardziej chodziło mi o jego współczesne wypowiedzi- bardziej kontrowersyjne niż wtedy. Nie odróżniasz Korwina i konfy od liberalizmu- wszystkich szufladkujesz jako jego kucy. Nie wiem czemu w ogóle piszesz w tym wątku. Rozmawiamy właśnie o niuansach i postrzeganiu i zachowaniach Korwina na przestrzeni lat. Napisz zwyczajnie "nie lubię korwina i nigdy nie lubiłem a wszystko z czym się nie zgadzam to
@mnik1: zauważ że celem ataków nigdy nie jest nikt inny ( ͡º͜ʖ͡º) absolutnie nigdy. 100% zorganizowanej neuropy absolutnie przypadkowo postuje w 100% negatywnie o jednym kole poselskim i rzeczach zwiazanych z jego czlonkami w jakis sposob.
449 posłów i 100 senatorow nie jest za nic odpowiedzialne. 11 posłów to całe zło polityczne w polin ( ͡º͜ʖ͡
@To_ja_moze_pozamiatam: Więc obaliłem twój bzdurny przykład. Trudno żeby Korwin 30 lat temu chwalił Putina, skoro wtedy o Putinie nikt nie słyszał. Co było 20 lat temu to ci napisałem.
Ani tamtego postu z Putinem nie zrozumiałeś ani tego ostatniego. Nie wiem jak to wytłumaczyć prościej.
@To_ja_moze_pozamiatam: Doskonale rozumiem. Wydawało ci się że argument "Korwin 20 lat temu nie chwalił Putina a dziś chwali i to znaczy że Korwin się zmienił" ma sens, a ja ci wytłumaczyłem że taka argumentacja sensu nie ma. Korwin się nie zmieniał, nie zmienia, i pewnie nigdy się nie zmieni.
@M_xxx: Wiem co chcesz powiedzieć i spodziewałem się, że ktoś tak mi odpisze.
Ja od Korwina odszedłem w stronę czystego libertarianizmu i kapitalizmu ¯\_(ツ)_/¯ dlatego jestem w stanie częściowo się zgodzić z jego poglądami ekonomicznymi. Ogólnie może i źle się wyraziłem. Bardziej chciałem zwrócić uwagę,
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1648628366dQkgIG3t7fIl7Onil2DdZW.jpg
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Czyli dalej jesteś kucem.
@MglawicaKraba: sęk w tym ze nikt nie skupia sie na tym planktonie politycznym, ktory to do nastepnego sejmu pewnie nie wejdzie ;) komuch czarzasty pieknie o to walczy i nie trzeba mu pomagac.
cala magdalenka jest przeciwnikiem konfederacji. calutka. a nie tylko ta nie warta uwagi grupa skrajnych teczowych, ktora na 99% jest centralnie sterowana i w sumie to jest mocna tylko na portalu ze smiesznymi
(to nie zaproszenie do rozmowy)
@wyjadamzgarnka: najgorsze jest to, że idee liberalne są w Polsce nazywane "korwinizmami". Ten człowiek je zniszczył swoją osobą ( ͡° ʖ̯ ͡°).
@mnik1: zauważ że celem ataków nigdy nie jest nikt inny ( ͡º ͜ʖ͡º) absolutnie nigdy. 100% zorganizowanej neuropy absolutnie przypadkowo postuje w 100% negatywnie o jednym kole poselskim i rzeczach zwiazanych z jego czlonkami w jakis sposob.
449 posłów i 100 senatorow nie jest za nic odpowiedzialne. 11 posłów to całe zło polityczne w polin ( ͡º ͜ʖ͡
@To_ja_moze_pozamiatam: Więc obaliłem twój bzdurny przykład.
Trudno żeby Korwin 30 lat temu chwalił Putina, skoro wtedy o Putinie nikt nie słyszał. Co było 20 lat temu to ci napisałem.
Trudno żeby Korwin 30 lat temu chwalił Putina, skoro wtedy o Putinie nikt nie słyszał. Co było 20 lat temu to ci napisałem.
@M_xxx: Ani tamtego postu z Putinem nie zrozumiałeś ani tego ostatniego. Nie wiem jak to wytłumaczyć prościej.
@To_ja_moze_pozamiatam: Doskonale rozumiem. Wydawało ci się że argument "Korwin 20 lat temu nie chwalił Putina a dziś chwali i to znaczy że Korwin się zmienił" ma sens, a ja ci wytłumaczyłem że taka argumentacja sensu nie ma.
Korwin się nie zmieniał, nie zmienia, i pewnie nigdy się nie zmieni.