Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1312
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Moderacji nie spodobalo się chyba nazwanie Krula słowem na "i" więc wersja cenzo:

@M_xxx: gdy Korwin rozstawał się z wielkim hukiem z UPR już wtedy moją uwagę przykuwy sugestie, że to może być celowe - "Skanalizować energię młodych, zmęczyć ich, a jak niebezpiecznie zacznie wzrastać poparcie to agent odpali protokół Hitler i bezpiecznie cyk pod próg wyborczy i "banda czworga" może rządzić dalej". Osobiście nie zgadzam się do końca z
  • Odpowiedz
  • 0
@taukuZielonka: a odpiszę, co mi tam.

Nie ruble a szekle - nikt normalny za papier toaletowy robić nie będzie.

ale serio myslicie, ze mozecie zmienic zdanie ludzi 30+ postujac wy....y na stronie ze smiesznymi obrazkami

Nie. Jak ktoś pisał- jeżeli ktoś ma 30 lat i jest kucem to raczej nie ma ratunku. Z takich osobników można co najwyżej kręcić bekę ( )
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Krec sobie beke ile chcesz <3. Moze nawet mnie wolaj, bo moze mi uciec miedzy prowadzeniem prosperujacej firmy, ruchaniem lewaczek i lezeniem na moim tarasie w centrum Warszawy, a przeciez nie chcielisbysmy, zeby ominelo mnie jedyne do czego sie w zyciu nadajesz - postowanie gownowpisow na stronie ze smiesznymi obrazkami xD
  • Odpowiedz
Korwin jako "płatny trol reżimu" to tylko mógł wymyślić kuc który dał się nabrać że Korwin to jakiś antysystemowiec, ogarnia nas socjalizm, wierzy w jakąś lewicową bandę czworga która dzierży władzę i uważa za jedynego swojego wroga skrajną prawicę która chce ich obalić.

Gdyby Korwin był tak szkodliwy, to kuce wybrałyby sobie innego króla. Korwin wielokrotnie udowodnił że to on zdobywa poparcie, dzięki swojemu pajacowaniu, a nie pomimo pajacowania. I ma rację,
  • Odpowiedz
  • 0
@M_xxx: zgadzam się, dlatego pisalem, że imho to jest po prostu cenzo. Przez "teoria ta ma jakiś sens" miałem na myśli, że ciężko nie zgodzić się, że kariera Korwina to jedno wielkie strzelanie ruchowi wolnosciowemu w bramkę. Natomiast nadal obstawiam brzytwę Hanlona (oraz jego egocentryzm i "parcie na szklo") ponad spiski o byciu agentem.
  • Odpowiedz