Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1312
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M_xxx akurat wśród pracujących miał spore poparcie, zwłaszcza, że to były osoby często później zatrudnione na B2B a więc dostawali pensje brutto i potem sami musieli wszystko przelewać do ZUS i US

Ile razy w korpo widziałem, że ktoś ma jakiegoś vloga korwina odpalonego na 1 z ekranów xD
  • Odpowiedz
  • 13
@moze_nie: 50 szekli za wpis + drugie 50 za każdego strigerrowanego konserwę. Zgadnij za kogo zdrowie piję dzisiaj ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Shagot: zapraszam do mojego komentarza 2 nad Twoim. No chyba, że chcesz wyskoczyć z tym, że 10 lat temu zapisem się do upr, by dziś szkalować krula na portalu ze śmiesznymi kotami. Wtedy sobie daruj, bo to level paranoi grożący tym, że
  • Odpowiedz
  • 16
@Shagot: a tak serio - pewnie nie 100%, ale spora część. Wiesz która grupa zazwyczaj najgłośniej krytykuje, wyciąga na wierzch brudy i uświadamia ludzi o zagrożeniach stwarzanych przez daną sektę? Apostaci danej sekty. A że konfederacja to sekta, to już nie raz pisałem ( )
  • Odpowiedz
  • 4
@MglawicaKraba udało się na szczęście wyrosnąć, a nawet człowiek do mlodziezowek zapisywał. Całe szczęście, że nie brałem aktywnego udziału w młodzieżówce, bo może trudniej byłoby sobie te kretynizmy z głowy wybić XD
  • Odpowiedz
  • 16
@chce_blokowac_tagi: nie. Mają swoje święte dogmaty. Guru może im nasrać na talerz i kazać wypić płyń do chłodnic, a oni i tak będą gadać że pyszna nutella i lemoniadka. Nienawiść do ludzi spoza sekty, a już szczególnie apostatow (pozdrawiam "pedolibka" LibertPrime ( ͡º ͜ʖ͡º)). Postawa " kto nie z nami ten przeciw nam". Postawa "cały świat jest ślepy i nienawidzi nas, bo chcemy otworzyć mu
  • Odpowiedz
  • 1
@chce_blokowac_tagi: z dwóch funkcji wybrałem tę, która imho mocniej dowodziła mojej tezy, która była taka, że UPR od samego początku przyciągała wariatów. W sumie faktycznie mogłem dodać, że tak był też prezesem - pokazuje to, że nie tylko przyciągała. Tam za kierownicą od samego początku byli wariaci ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 17
@Shagot: ta, płacone ( ͡º ͜ʖ͡º). Jak ktoś kiedyś powiedział- konfedoszury by ośmieszyć "lewactwo" muszą wyciągać jakieś twitterowe Julki, Kapelę z którego bekę ma nawet szeroko rozumiana lewica czy jakieś pożółkłe zdjęcia Tuska z Putinem. "Neuropa" by ośmieszyć konfe musi wejść na Twittera krula czy Brauna i posortować posty po "najnowsze" ( )
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: @patykiem_pisane: Na początku lat 2000 ludzie zarabiali po 800zł i hulały szara strefa z bezrobociem. Nic dziwnego że wtedy bardziej się sprzedawały teksty o ratowaniu ekonomii. Prawda jest taka, że jego pomysły gospodarcze nie są wcale lepsze od obyczajowych.

Prawdą jest też to, że w tym momencie jest tylko jedna kompetentna partia w Polsce i jest to PO. Kiedyś jeszcze było SLD, ale obecnie są już zmarginalizowani.
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Najwięcej nienawiści i jadu, widzę w takich urażonych kucach jak Ty. A odkąd pamiętam, w UPRze było jechanie po "guru", że coś o-----ł, coś nie tak powiedział, tu sie zbłaźnił i ciągłe płacze że kanalizuje zapał. To jest według Ciebie sekta?

"Postawa " kto nie z nami ten przeciw nam""

No tak, pamiętam tych ludzi w---------h za start za start z LPRem, tych w---------h za start z PO to
  • Odpowiedz
wiara w to, że świat jest czarno-biały, zero jedynkowy.

@MglawicaKraba: jest zero jedynkowy i czarno-biały.

Tylko tych zer i jedynek jest dużo dużo więcej. W sensie bardziej to przypomina "śnieżący" telewizor niż szachownicę :P
  • Odpowiedz
Wez moze spojrz sobie na dowolną partię polityczną poza PSLem i zobacz gdzie jest wiecej sekciarstwa wsrod najbardziej aktywnych sympatykow. Wejdz sobie na grupke pisu, obejrzyj relacje z miesiecznicy. Przypomnij sobie tych wszystkich platfusów, którzy przy każdej możliwej okazji coś cisną na Jarosława. Zobacz sobie lewicę z jej nowomową i dopatrywaniem sie wszedzie spisku kapitalistów i patriarchatu.

@chce_blokowac_tagi: magdalenka jest nietykalna. kukiz za realna polityke (cos za cos) tez został
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Niech mi ktoś wyjaśni jaki jest cel takiego oczywistego rusofilstwa, nikt tego nie kupi. Chyba że nie chce współpracować ale mają haka na niego i próbuje być nieskuteczny.
  • Odpowiedz