Aktywne Wpisy

breakdown1 +8

LuznaPusi +73
jaaa p------e, ale mnie wykręciło z żenady xd pracuje w globalnym korpo i ostatnio coś nam zapowiedzieli, że mają dla nas niespodziankę za dobrą pracę
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza

![LGs dodaje Spyware do swoich SmartTV, Monitorów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c23804c22ff487ae950cbda480e1f7345f0c1f40399b57a7aede44d63db184e1,q80.jpg)

źródło: comment_1646382012dEniYwjGTFoAlGtIKjXihF.jpg
Pobierzktóryś wykopek pisał, że jeździ non stop po buspasach i dostał tylko jeden mandat przez bodajze 2 lata? Z takim podejściem to nikogo to nie przestraszy.
Chyba jadących sztucznym generatorem korków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widział ktoś kiedyś wyliczenia uzasadniające buspasy na Traugutta albo Pułaskiego? Jak dla mnie nie ma szans, żeby zakorkowanie Wróblewskiego, Traugutta i Pułaskiego przyniosło większe zyski, niż te buspasy
Natomiast nie znajdę tego teraz.
Korek jest i będzie dopóki nie będzie Aleji Wielkiej Wyspy. Tylko w takiej postaci ona ruchu nie przejmie.
@Corrny: Nie ogarną bo stety niestety pod Renomą masz jeden z najbardziej uczęszczanych ciągów pieszych i tramwajowych. Tam nie da się tego super lepiej
@Darth_Gohan: ja to mam ostatnio ochotę stanąć tam na Traugutta i liczyć auta i ludzi w tramwajach. Moim zdaniem już teraz ludzi w autach przejeżdża więcej, niż w tramwajach. Do tego zysk czasowy dla tramwajów na Traugutta to jakieś 2 minuty (autem przejedzie się całą ulicę w max 5 minut
Co do Traugutta tam jeszcze trzeba dodać to jak są skoordynowane te światła od ul. Na Grobli najbliżej. Też się tam stoi na ruch pieszy który prawie, że nie istnieje.
Niestety Wrocław w pigułce.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1646387678p4KATNuJCaGUnFIR7VpxyM.jpg
Pobierz@Ogau: Zamkną, zamkną, a aktywiści będą klaskać uszami, że super decyzja.
@Ogau: auta stoją w korku na jednym pasie zamiast na dwóch pasach i wykopek sobie wymyślił, że to wina buspasa xD Wyobraźnia 10/10
Ja nie mam nic do sensownie wprowadzanych buspasów, jak ten
@Ogau: umiesz jednym tchem mnie zwyzywać, a potem stwierdzić, że MPK traci na wydzielonym torowisku i buspasie. Prawdziwy orzeł intelektualny, nie mam szans w starciu, ustępuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)