Aktywne Wpisy

Defined +769
titus1 +184
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

źródło: comment_1646382012dEniYwjGTFoAlGtIKjXihF.jpg
Pobierzktóryś wykopek pisał, że jeździ non stop po buspasach i dostał tylko jeden mandat przez bodajze 2 lata? Z takim podejściem to nikogo to nie przestraszy.
Natomiast nie znajdę tego teraz.
Korek jest i będzie dopóki nie będzie Aleji Wielkiej Wyspy. Tylko w takiej postaci ona ruchu nie przejmie.
@Corrny: Nie ogarną bo stety niestety pod Renomą masz jeden z najbardziej uczęszczanych ciągów pieszych i tramwajowych. Tam nie da się tego super lepiej
@Darth_Gohan: ja to mam ostatnio ochotę stanąć tam na Traugutta i liczyć auta i ludzi w tramwajach. Moim zdaniem już teraz ludzi w autach przejeżdża więcej, niż w tramwajach. Do tego zysk czasowy dla tramwajów na Traugutta to jakieś 2 minuty (autem przejedzie się całą ulicę w max 5 minut
Co do Traugutta tam jeszcze trzeba dodać to jak są skoordynowane te światła od ul. Na Grobli najbliżej. Też się tam stoi na ruch pieszy który prawie, że nie istnieje.
Niestety Wrocław w pigułce.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1646387678p4KATNuJCaGUnFIR7VpxyM.jpg
Pobierz@Ogau: Zamkną, zamkną, a aktywiści będą klaskać uszami, że super decyzja.
@Ogau: auta stoją w korku na jednym pasie zamiast na dwóch pasach i wykopek sobie wymyślił, że to wina buspasa xD Wyobraźnia 10/10
Ja nie mam nic do sensownie wprowadzanych buspasów, jak ten
@Ogau: umiesz jednym tchem mnie zwyzywać, a potem stwierdzić, że MPK traci na wydzielonym torowisku i buspasie. Prawdziwy orzeł intelektualny, nie mam szans w starciu, ustępuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)