Aktywne Wpisy

greedy_critic +438
O nie, tylko nie konsekwencje jej własnych działań ( ͡º ͜ʖ͡º) Ciekawe czy z usunięciem tych filmików zwróci też wszystkie pieniądze, które na nich zarobiła.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #zwiazki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #zwiazki
źródło: image_picker_81F58DDC-4EBC-4765-A633-58692E86FEE3-7872-0000248F1FBEA855
Pobierz
Gh0st +51
źródło: 1000001394
Pobierz

źródło: comment_1646382012dEniYwjGTFoAlGtIKjXihF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@BartorKrajczyk: przecież przez Traugutta autem przy 1 pasie przejedziesz autem w max 5 minut. Wrocław palcem po mapie się potwierdza.
@BartorKrajczyk: przecież właśnie pisałem, że takie wydzielone torowiska spełniają swoje zadanie, a nie te pseudotwory typu Pułaskiego i Traugutta ¯\_(ツ)_/¯
Z tym czekaniem świetny pomysł. Patrzmy i czekajmy jak nam Sutryk niszczy miasto inwestycjami typu AWW czy północny odcinek obwodnicy miejskiej xD
Super, że jednopasmowa obwodnica cię cieszy, a jedyny, "nieistotny" szczegół to brak torowiska, co również s-------i komunikację w mieście xD
Idź po wybudowaniu aww na wiadukt na Krakowskiej i daj znać, jak to wygląda, bo ja już wiem jak będzie i mogę się założyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@milymarcinmily: super. Problem rozwiązany xD
@milymarcinmily: przecież ten buspas niczego nie rozwiązuje. Te zaoszczędzone 3 minuty sprawiają, że czas tracą wszystkie pojazdy jadące przez Most Grunwaldzki w stronę Dominikańskiej. To jest parodia, a nie rozwiązanie problemu. Rozwiązywanie problemu nie polega na "daj jednemu, zabierz czterem" ¯\_(ツ)_/¯
@milymarcinmily: taaa, w takim tempie inwestycji to przynajmniej 50 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@milymarcinmily: tak właśnie robi Sutryk. Dlatego nie działa komunikacja, a auta mają jeszcze gorzej xD Nie tędy droga. Kluczem jest zrównoważony rozwój. Jeśli postawisz na jednego konia to zawsze się w końcu wywalisz na