Aktywne Wpisy

frugASS +6
NAPISZ LICZBE Z PRZEDZIAŁU OD 1 DO 1000!!!! SZYBKO!!!!!!
Jednaodpowiedz2 +48
#rolnikszukazony Czemu, ach czemu Baśka nie usunie sobie tego parcha z nosa? To tylko włókniak, ze 2 sesje wymrażania albo elektrokoagulacji i może zostanie tylko jakaś mikro blizna. Bez parcha i przy -20 kg to by była śliczna, przemiła i ciepła babeczka, do której ustawiałyby się kolejki leganckich kawalierów.

@Matemit: Dobry dowcip śmiałem się wiele sekund.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Rosja może zająć Ukrainę, ale następnej wojny już nie będzie. Z kilku powodów: skurczył im się zasób ludzki i zapał do wojaczki, skurczył im się potencjał militarny i co najważniejsze - nie mają z czego tej wojny sfinansować ani możliwości wyprodukowania poważnej broni.
Wieszczę rozpad Rosji. Sprzedadzą obwód kaliningradzki Europie. Sprzedadzą część Syberii Chinom i Japonii. Rosja podzieli się na
źródło: comment_1646298412LXgr00dF5PH8Dy1o49RXl0.jpg
Pobierzniby sankcje, ale nie do końca...
Coś mi się widzi, że Białoruś będzie taką pępowiną - mniej lub bardziej skuteczną - dla Rosji.
I jak po aneksji Krymu - zacznie sprzedawać produkty z zatartym Russia w Made in ... .
I tutaj Białoruś powinna być potraktowana trochę inaczej - bo to kolejny
@Maly_Jasio:
źródło: comment_1646300188sofVsbpvPAUoJfF10KbLG6.jpg
Pobierzźródło: comment_1646300225X9F4qWo7NZkVnUQz0N913w.jpg
PobierzNie bardzo też wiem co robi konkretnie rząd Polski takiego poza tym, co wspólnoty ogółem. Raczej bym powiedziała, że narazie widać, że nic nie s---------i, ale tak