Aktywne Wpisy

Liryczne_MMA +411
Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na usługach u p0lki. Rynek matrymonialny u nas szoruje po dnie coraz bardziej.
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
źródło: 1000002152
Pobierz
Maczuga_Herkulesa18 +102
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz

Myślę że nasza tvPisowska propaganda, włącznie z obrzydzeniem uni, na bilboardach z cenami energii jest na wzór tej kacapskiej (tak, wiem że przed brexitem tam też to serwowali).
Miłość do orbana, do ruskich skryta, wstręt do zachodu wpajanie jakie to lgbtqwerty jest złe, pseudo katolicyzm na pokaz. Partia rządząca w PL
dodaj media
dodaj nastoje "my mocarstwo"
dodaj prywatną religię
i ... mamy to
1) otoczenie Putna "pomoże" mu odejść (na zawsze)
2) Rosja uzależni się w pełni od Chin
PS - jest jeszcze trzecia opcja, ale nie chciałbym by się spełniła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To nie jest panika, tylko chłodna kalkulacja
PS - jeszcze tydzień temu w środę Kijów mówił, ze nie ma twardych dowodów na zbliżającą się inwazję kacapów i prosili by zachód nie siał paniki ( ͡° ʖ̯ ͡°
Komentarz usunięty przez autora