Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Seentas: Bardzo fajny tekst i dzięki za tłumaczenie. Moje prywatne zdanie jest takie: ŻADEN szary obywatel żadnego kraju na żadnej wojnie nigdy nie skorzystał i nie skorzysta - może jedynie stracić zdrowie i życie. Bogacą się firmy zbrojeniowe, farmaceutyczne itp i ci, którzy z nimi "trzymają". Szczerze mówiąc, wojna takiego Państwa jak Rosja - z Ukrainą tylko dla bogactw naturalnych to ściema i głupota.Więc co jeśli ta wojna nie ma
  • Odpowiedz
Dopiero teraz mogłam w internety, ale wow. Nie spodziewałam się takiego odzewu i zainteresowania. Jeszcze raz pięknie wszystkim dziękuję i życzę spokojnego dnia (i naszym sąsiadom)!
  • Odpowiedz
@Seentas: Takie pytanie się nasuwa a jeśli chiny w to wejdą? Jest ich ponad miliard i potrzebują surowców do tego chętnie sprzedadzą swoje produkty, które tak mi się wydaje mogą być zamiennikiem zachodnich marek. Teoria spiskowa mowi, że to Chiny mogły to wszystko sprowokować
  • Odpowiedz
@Seentas: Najpierw wykopałem, ale potem okazało się, że nikt taki nie pracuje na Uniwersytecie Chicago. Ten wywód też nie brzmi jak rozważania kogoś z tytułem profesora. Trochę fejkowo to wszystko wygląda.
  • Odpowiedz