Aktywne Wpisy

freedomseeker +140
W Republice Południowej Afryki gotuje się już nie na ogniu, lecz… na słońcu. Dzięki firmie SunFire Solutions społeczności wiejskie drewno i gaz zastępują energią słoneczną.
Specjalne urządzenia osiągają temperatury nawet 650 °C, potrafią zagotować wodę w zaledwie cztery minuty, a także upiec chleb czy ugotować gulasz — bez dymu i bez prądu.
Sekret tkwi w zakrzywionych lustrach, które skupiają promienie słoneczne na dnie garnka. Efekt? Moc porównywalna z kuchenką gazową, lecz całkowicie
Specjalne urządzenia osiągają temperatury nawet 650 °C, potrafią zagotować wodę w zaledwie cztery minuty, a także upiec chleb czy ugotować gulasz — bez dymu i bez prądu.
Sekret tkwi w zakrzywionych lustrach, które skupiają promienie słoneczne na dnie garnka. Efekt? Moc porównywalna z kuchenką gazową, lecz całkowicie
źródło: temp_file6141451272991820605
Pobierz

Mega_Smieszek +333
źródło: temp_file6115984893399878803
Pobierz

źródło: comment_1644380606OL3y4RkMgefvytcsXNNVRZ.jpg
Pobierz@E-Seven: nie, nie są, jedni wraz z Walaszkiem twierdzą że jest tam "mniej" a reszta nie posiadająca słuchu uroiła sobie że jest tam "miej"
źródło: comment_1644390882d5BzPn4RtGyLShKTixo7yc.jpg
Pobierzźródło: comment_1644390974NvYMypftv5jGNSjNpH6Djd.jpg
Pobierztak w tekście jest mniej i jeżeli słoń nie nadepnął ci na ucho to też dasz radę to usłyszeć, ale nie wołaj mnie już, nie widzę sensu w dyskusji z typem który wie więcej o twórczości Walaszka niż Walaszek, jemu pozawracaj dupę że nie wie co pisał i że musisz go uświadomić iż jest w błedzie
źródło: comment_1644391965Zo5ZTaaCklrb7mrw8Zugg5.jpg
PobierzDobrego dnia :)
@Przwoj: nie wiem skąd ten pomysł, denerwują mnie tylko barany które uważają że wiedzą coś lepiej niż autor, przypominają mi nauczycielkę polskiego z ósmej klasy, też miała taką manierę
@Przwoj: no nie, powinienem olać wersję autora i uwierzyć anonowi w końcu wie lepiej mimo że dostał dwie niezależne wypowiedzi autora mówiące wprost