Aktywne Wpisy
krystse +961
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Co jeden to lepszy, Owsiak ukradł 50 mln, Owsiak ukradł 90 mln, Owsiak ma pisiont wyroków sądowych, Owsiak wskrzesza Hitlera, kiedy Polacy przejrzo na oczy, KK jest lepsiejszy a czyjaś córka studiuje prawo.
No #!$%@? xD jakby Owsiak coś kręcił to przecież Prokuratura Ministra Zero by go usmażyła publicznie jako lewackiego szatana xD
Hui tam, po co myśleć i wrzucić kilka złotych do puszki. Lepiej kupić Żuberka i włączyć TVP.
Jak nie chcecie pomagać to wasza sprawa, innym tego nie obrzydzajcie.
Jak macie jakieś dowody na machlojki finansowe to jazda do prokuratur, jak nie to zamknąć dupy xD
Już była taka jedna kurka co szkalowala i przyjechała się w końcu na tym bo są pewne granice.
Raz do roku fajnie zobaczyć w TV finał, jak pełno firm pomaga i jak ludzie wysoko licytują na aukcjach, fajna opcja pomocy chorym.
Przyjemnie się raz w roku patrzy na to że tyle rodaków pomaga, ale nie, w ten dzień też trzeba podzielić wszystkich. Każdy na każdego musi pluć jadem bo tak powiedział jakiś mały chory człowiek.
Raz do roku byście mogli sobie darować, nie mówię żebyście wsparli Orkiestrę ale przynajmniej przestać pisać głupoty na jeden dzień.
Po tej dawce #!$%@? komentarzy musiałem wylać to z siebie bo by mnie rozniosło a że leże wygodnie w łóżku to nie chciało mi się wstawać tego rozchodzić xD
#gorzkiezale #gownowpis #wosp #owsiak #hitler #uran
A w jaki konkretnie sposób się przejechał?
Bo w prawomocnych wyrokach jest 2:1 dla Wielguckiego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hugenot111: A to i uran dla Czeczenów to akurat memy stare jak świat. Nie doszukiwałbym się tu czegoś poza heheszkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M1PH6_5: @lone_sloane: @WafleMichaua: Jak nie handluje jak handluje ( ͡°
Kiedyś było to zjawisko wyłącznie pozytywne.
Teraz KK i jego pieski - Polski rząd polaryzują i skłócają naród w imię swoich interesów.
Piękny kraj.