Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 470
Ja perdole, ale obrodziło trolli i idiotów w znalezisku o #wosp xD
Co jeden to lepszy, Owsiak ukradł 50 mln, Owsiak ukradł 90 mln, Owsiak ma pisiont wyroków sądowych, Owsiak wskrzesza Hitlera, kiedy Polacy przejrzo na oczy, KK jest lepsiejszy a czyjaś córka studiuje prawo.
No #!$%@? xD jakby Owsiak coś kręcił to przecież Prokuratura Ministra Zero by go usmażyła publicznie jako lewackiego szatana xD
Hui tam, po co myśleć i wrzucić kilka złotych do puszki. Lepiej kupić Żuberka i włączyć TVP.
Jak nie chcecie pomagać to wasza sprawa, innym tego nie obrzydzajcie.
Jak macie jakieś dowody na machlojki finansowe to jazda do prokuratur, jak nie to zamknąć dupy xD
Już była taka jedna kurka co szkalowala i przyjechała się w końcu na tym bo są pewne granice.
Raz do roku fajnie zobaczyć w TV finał, jak pełno firm pomaga i jak ludzie wysoko licytują na aukcjach, fajna opcja pomocy chorym.
Przyjemnie się raz w roku patrzy na to że tyle rodaków pomaga, ale nie, w ten dzień też trzeba podzielić wszystkich. Każdy na każdego musi pluć jadem bo tak powiedział jakiś mały chory człowiek.

Raz do roku byście mogli sobie darować, nie mówię żebyście wsparli Orkiestrę ale przynajmniej przestać pisać głupoty na jeden dzień.

Po tej dawce #!$%@? komentarzy musiałem wylać to z siebie bo by mnie rozniosło a że leże wygodnie w łóżku to nie chciało mi się wstawać tego rozchodzić xD
#gorzkiezale #gownowpis #wosp #owsiak #hitler #uran
Hugenot111 - Ja perdole, ale obrodziło trolli i idiotów w znalezisku o #wosp xD 
Co j...

źródło: comment_1643524952l3IH6Pq2Z579Toby2uKCEt.jpg

Pobierz
  • 23
@Hugenot111: Kiedyś w okresie dojrzewania i buntu też byłem antyOwsiak, dałem się porwać propagandzie. Teraz trochę chodzę po szpitalach, bo z tym związane są moje studia i powiem Wam, że na każdej sali która nie wygląda jak z PRLu, są naklejki WOŚP, czy to na łóżkach, czy to na sprzętach. Jestem wdzięczny panu Jerzemu za to co robi i co roku staram się dorzucać swoją cegiełkę. Mam nadzieję że będzie żyć
@Hugenot111: Co roku to było fajne święto i jak co roku ktoś ma z tym problemy. W Polsce nigdy nie zadowolisz wszystkich. Niestety od kilku lat przekaz idzie z góry i wręcz na Orkiestrę wylewa się ściek informacji. O ile jeszcze rozumiem patrzenie na ręce, "rozliczanie z działalności" czy konstruktywną krytykę to obecny poziom hejtu jest niesmaczny.

@M1PH6_5: @lone_sloane: @WafleMichaua: Jak nie handluje jak handluje ( ͡°