Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

theqkash +149
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz

https://streamable.com/kol7vu
Póki co działa dobrze, będziemy testować później do ilu MHz da rade ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Katiee: @1392c309a2da8ca65641315bf7dc62f2: @stefan_pmp: @ApacerPL: @dlolb: @murdoc: @Pesa_elf: @Barteky: @cassiopei: @crimson_fckr: @MojoJojo: @trolljaskiniowy: @red7000: @kosiara1992: @GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: @Mr_Frodo: @milionerro: @kochmap: @zalogowany_user: @bialy100k:
#elektronika #arduino #esp32
źródło: comment_1643457920bp10dPSa0HY6dbjqC9GJpY.jpg
Pobierz@sorek: czym?
Daj znać ile tam tych MHz wyszło, ale myślę, że zgodnie ze specyfikacją 100 Mhz wciągnie bez problemu, pewnie nawet więcej.