Aktywne Wpisy

galek +68
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
Neobychno +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://www.udemy.com/course/flutter-bootcamp-with-dart
jestem początkujący we flutterze zaczynam całkowicie od podstaw
próbowałem uczuć się już wielu języków
ale żaden nie był tak efektywny jak flutter.
Kurs mega dobrze tłumaczy wszystko po kolei, próbowałem już wielu kursów ( jacyś hindusi na yt ) ale żaden nie przetłumaczył mi tego tak od podstaw
zwłaszcza, że flutter ma bardzo fajną dokumentację :P
od siebie polecam https://flutterbyexample.com/ (ofc za darmo)
w tym kursie wytłumaczyli mi to dokładnie
ale za linka dziękuję przyda się
@Yakooo: mi się pokazuje 280zł, ahh udemy, praktyki cały czas takie same ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1643044526M4UXdNzbNHDy4W83c9rAHP.jpg
PobierzNa stacku Flutter+dart+firebase+typescript+algolia+HTML(flutter działa na web) zrobiłem side project w 3 miesiące. Codziennie używa go 10 pracowników i ponad tysiąc użytkowników. Utrzymanie zajmuje z 1 dzień raz na 3 miesiące, np dodanie archiwizacji/wyrzucenie starych danych
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1643045037dAjpohNeRYYUvkFRGsI2P1.jpg
Pobierz@Yakooo: stała praktyka na udemy, te promocje też są prawie cały czas ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale czasami jest cena 300zł
różnie zależy w sumie od dnia
do większości języków się zniechęciłem bo uczyłem się ich gdy nie stać mnie było na kursy czy na książki, dobrego laptopa.
Teraz mogę sobie pozwolić na te drobne dobra i się dokształcać w dość wygodny sposób