Wpis z mikrobloga

• 1
@Natsusa: Ale jesli ktoś ma powiedzmy 25+ lat, to z czego tu cisnąć bekę? Przeciez linczujecie tu te kobiety, a nie uwazacie, że to zabawne. To dobrze znany model od lat "Ktoś ma lepiej niż ja, tak byc nie może"
  • Odpowiedz
  • 6
@Ashurbanipal: To działo się od zawsze na jakichś okolicznościowych imprezach ze striptizerami. Co więcej, jeszze 10 lat temu symulowanie stosunku, to była super zabawa na polskich, patriotycznych weselach imienia Jana Pawła II
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki: Nie, to są różnice. Ja np źle się bawie na siłowni i jak bolą mnie mięśnie, to nie czuje się dobrze, za to dobrze bawię się na rowerze. Odkryjesz z czasem, że ludzie są różni i mogą spędzać wolny czas na różny sposób, nie musi to ich definiować w żaden sposób.
  • Odpowiedz
rawdopodobnie duża większość krytykujących tu te dziewczyny, to osoby, które nie mają możliwości brać udziału w takich wydarzeniach - ale chcieliby

@Neobychno: ale pieprzysz. Ja zaliczyłem z 1000 imprez, milion znajomości itd, i od zawsze piętnuję i będę piętnował zachowanie durnych bab do zagraniczniaków.
  • Odpowiedz
  • 0
@Natsusa: Mam tu bordo przez znaleziska o patologiach w sieci Dino, które wchodziły na główną z płomieniem, Dwa lub trzy, tyle w obecnym czasei wystarczy na wykopie.
  • Odpowiedz