Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Prezesie Kulesza, obym się mylił i zaskocz nas pozytywnie. Żadnych Probierzy etc, niech nikomu nawet w PZPN nie przejdzie to przez głowę. I to nie jest oznaka braku szacunku do tych ludzi, ale dajcie spokój. Pierw niech osiągną coś na arenie międzynarodowej.
#reprezentacja #mecz #pilkanozna #kanalsportowy #weszlo
@iksboks: Widocznie nie różnisz się niczym od dziewczyn z Polski jeżdżących na Erasmusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli mamy budować reprezentację na lata od teraz to nie ma żadnych podstaw żeby zatrudniać kogokolwiek
@iksboks: Swoją drogą to trochę dziwna logika by była - zawiódł nas jeden zagraniczniak więc już nie chcemy obcokrajowca. Przecież to zalatuje jakąś dziwaczną formą odpowiedzialności zbiorowej.
Ottmar Hitzfeld czy Otto Rehhagel trenowali europejskich przeciętniaków przez długie lata i to oni powinni być punktem odniesienia dla PZPN a
Mam wrażenie, że Pirlo i Cannavaro są wymieniani jako dobrzy kandydaci wyłącznie przez pryzmat ich kariery piłkarskiej. Okej, Pirlo coś tam liznął na ławce trenerskiej w Juventusie, ale Cannavaro snuł się gdzieś po Azji i nie wydaje mi się, żeby jego kandydatura dawała gwarancję zrobienia czegoś wielkiego w tej kadrze. Prandelli po wicemistrzostwie na Euro 2012 cytując klasyka "jedzie
Komentarz usunięty przez autora
podobnie inni trenerzy byli piłkarze z włoch