Aktywne Wpisy

picasssss1 +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

cleveland +1
Mirasy właśnie zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości i chcieli wręczyć mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziłem w aplikacji że mam 16 więc przekraczam limit i mogę stracić uprawnienia więc nie przyjąłem mandatu. Policjant mówił że sprawdzał moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane że jest 16 a poniżej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoś może mi to wyjasnić?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
źródło: temp_file4848847262686250980
Pobierz

Przykład dziś: stary ford po prawej normalnie jedzie ze światłami, widać go lepiej. Po lewej dwie nowe skody, które w chmurze deszczu nie mają włączonych świateł tylnych a tylko przednie.
Czy w nowych autach to się ustawia automatycznie, albo nie da się przełączyć na tryb automatyczny?
źródło: comment_1640772211dqAuJKnyV3Kw1Qm8mzBw26.jpg
PobierzWaszym zdaniem lepiej widoczne jest auto
Zatrzymuje cie policja pyta na jakich światłach jedziesz a ty mówisz nie wiem....
źródło: comment_16407820922B50g7VrS8x8ClRywiw3vC.jpg
Pobierzźródło: comment_1640785193p6fKn4rDB2x1DNKfOcINgi.jpg
Pobierz@Norskee: jak masz automatyczne światła to chyba w kazdym aucie w trybie auto kiedy włączysz wycieraczki to zapalają się światła mijania. Dużo ludzi nie ma automatycznych świateł ale ma dzienne, które się zwiecą jak światła nie są włączone i po prostu ich sami z głupoty nie włączają.
Jest jeszcze 1% warunków na drodze kiedy automat nie bardzo sobie radzi jest
@dzana: zależy jaki renault, u mnie w clio jak włączysz wycieraczki to się zapalają mijania zawsze
A że domyślnie jest to wyłączone, a większość osób nie umie nic w samochodzie ustawić bo się nie daj Boże zepsuje, to efekt jest jak na załączonym obrazku.
Mnie natomiast zawsze bardziej zastanawia