Aktywne Wpisy

adisoniusz +447
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
AlexBrown +82

Przykład dziś: stary ford po prawej normalnie jedzie ze światłami, widać go lepiej. Po lewej dwie nowe skody, które w chmurze deszczu nie mają włączonych świateł tylnych a tylko przednie.
Czy w nowych autach to się ustawia automatycznie, albo nie da się przełączyć na tryb automatyczny?
źródło: comment_1640772211dqAuJKnyV3Kw1Qm8mzBw26.jpg
PobierzWaszym zdaniem lepiej widoczne jest auto
Piszesz, że zdarza się, że aparat zrobi kompletnie nienaturalne zdjęcie i to jeszcze kosztem gorszej jakości? No to to jest właśnie wada, o której mówię od początku. Gdyby twój aparat zrobił naturalnie wyglądające zdjęcie, to poza tym faktem, byłoby jeszcze ostrzejsze.
Żaden telefon nie robi naturalnych zdjęć. Każde jest poprawiane jedne lepiej, drugie gorzej. Samsungi np strasznie podciągają saturację. Można robić oczywiście w rawach i wtedy samemu uzyskać naturalny wygląd. Natomiast jeżeli światła jest mało to każdy tryb automatyczny
źródło: comment_16415740384TnIpIyAGamt7tu7E7NfzT.jpg
Pobierzźródło: comment_1641574082wnMW69VECL8Kry9XlwEHV6.jpg
PobierzRóżowa trawa, a trawa o podkręconej saturacji koloru zielonego to zupełnie inne rzeczy. Ty nawet nie ogarniasz tego co ja napisałem i próbujesz dyskutować xDDD