Wpis z mikrobloga

@DywanTv: @Xaroks: Szkoda, że nie sumo ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co do tej ławy to zapewne musiałbyś #!$%@? masy by to poszło do przodu konkretnie chociaż ja może sie nie będę wypowiadał bo sam mam podobna sytuacje czyli 120/250 xd na szczęście ławą nie wygrywa się trójboju więc spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bdm_bq: przysiad 212,5 kg, ale dopiero uczę się low baru, więc jakoś to idzie. Co do zawodów to gdybym chciał w czymś startować to trenowałbym jakąś poważną dyscyplinę jak dwubój xD. Przysiad - kible, wyciskanie - jakieś karykaturalne mostki, martwy - rom w sumo 2x mniejszy niż mój na filmie. Zabawne są te zasady w trójboju, więc szkoda czasu na takie coś, ale to tylko moje zdanie.
@Xaroks:
widzisz co chcesz. Bez uszczypliwości czy coś, na poziomie na którym jesteś, z wynikami które robisz, startując na zawodach w PL nie musiałbyś się tym przejmować. Poziom i lifty wyglądają podobnie, nie ma tu dużych odstępstw, ekstremum to znajdziesz może na zawodach wyższej rangi, ale to też nie jest tak, że na każdym kroku jest gość z mostkiem i 10 cm ruchu sztangi. A jeżeli jest, to jest słabszy gdzieś
@bdm_bq: może ten mój komentarz zabrzmiał jak jakiś atak na trójbój, ale nie o to mi chodziło. Zdaję sobie sprawę, że na razie jestem pionkiem z tymi wynikami i na moim poziomie raczej nie ma aż takich patologii w co drugim podejściu. Nie wykluczam, że może kiedyś gdzieś wystartuję choćby po to, żeby mieć oficjalnie podliczony total, a nie tylko taki treningowy, bo wiadomo jak z tym bywa.
Fajnie mi się