Wysłałem do Lidla mail, zawołam plusujących jeśli dostanę odpowidź.
Dzień dobry. Byłem ostatnio w Lidlu XXXXXXXXXXX w XXXXXXXXX, zostały otwarte kasy samoobsługowe. Nie mam nic przeciwko takim kasom, niektórzy nie chcą czekać i mają małe zakupy, albo nie chcą interakcji z kimkolwiek, jednak w przypadku waszego sklepu zagrodziliście wyjście klientom barierką ze skanerem, czyli potraktowaliście ludzi jak bydło xD w jakiejś zagrodzie, już pomijam sam fakt zrzucania pracy na klientów bo tym są kasy samoobsługowe, bo ten w szerokim spektrum prymitywny naród kupi praktycznie wszystko, ale są jakieś granice. Nie jestem złodziejem żeby po zapłaceniu jeszcze skanować paragon żeby sklep mnie wypuścił xD byłem u was ostatni raz a i skaner działa jakby chciał a nie mógł. Dziwne że wam nie wstyd traktować ludzi jak złodziei, nawet w parszywej Biedronce nie stawiają barierek po zakupach. Zostaje mi się pożegnać jednak bez pozdrowień, Michał.
BTW czy takie ograniczanie wyjścia ze sklepu nie jest niezgodne z prawem?
@Spofity: tyś chyba z tego kraju nigdy nie wyjechał żeby mówić że Polakom ufać nie można. W UK na wystawach są same puste pudełka żeby nie można było nic ukraść (⇀‸↼‶)
@MlCHAU mój stary jest od jakiegoś czasu ochroniarzem w biedronce. P0lactwo to j----e złodzieje. Tam powinien być drut kolczasty a na wejściu pobieranie odcisków.
@MlCHAU: bardziej wkurza to ze nie mozna samemu wywalić czegoś z listy bo pewnie ta nędzna kasa nie zapisuje wagi produktów. W rossmann jak cos zle wbije to na luzaku sobie kasuje a tam czekaj 20 min zeby ktoś podszedł
@MlCHAU: Sposob w jaki prowadzisz korespondencje bardzo mocno sugeruje powod dla ktorego chcesz aby bramki zlikwidowano xD Polakow trzeba kontrolowac bo to narod zlodziei i cwaniakow, szanuje te bramki.
@Spofity: We wloszech w markecie tez spotkalem takie bramki, to tez na polakow czy p--------z bo w dupie byles i gowno widziales a jedyne co umiesz do pluc jadem?
@MlCHAU: Ten skaner działa beznadziejnie, długo się nie mogłem nauczyć jak ustawić paragon (i to na sekundę-dwie) żeby zadziałało. Tymczasem skanery przy kasach skanują błyskawicznie, nawet zanim jeszcze całkowicie przybliżysz kod kreskowy. Praktycznie za każdym razem jak jestem w sklepie to ktoś się z tym męczy albo szybko przechodzi po poprzednim kliencie.
@MlCHAU: jeżeli to jest kopia tego maila do Lidla a nie wypokowe przełożenie na tutejszy język to jesteś podludziem, serio, nikt Cie nie będzie traktował poważnie, no chyba że masz 13 lat.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Dzień dobry. Byłem ostatnio w Lidlu XXXXXXXXXXX w XXXXXXXXX, zostały otwarte kasy samoobsługowe. Nie mam nic przeciwko takim kasom, niektórzy nie chcą czekać i mają małe zakupy, albo nie chcą interakcji z kimkolwiek, jednak w przypadku waszego sklepu zagrodziliście wyjście klientom barierką ze skanerem, czyli potraktowaliście ludzi jak bydło xD w jakiejś zagrodzie, już pomijam sam fakt zrzucania pracy na klientów bo tym są kasy samoobsługowe, bo ten w szerokim spektrum prymitywny naród kupi praktycznie wszystko, ale są jakieś granice. Nie jestem złodziejem żeby po zapłaceniu jeszcze skanować paragon żeby sklep mnie wypuścił xD byłem u was ostatni raz a i skaner działa jakby chciał a nie mógł. Dziwne że wam nie wstyd traktować ludzi jak złodziei, nawet w parszywej Biedronce nie stawiają barierek po zakupach. Zostaje mi się pożegnać jednak bez pozdrowień, Michał.
BTW czy takie ograniczanie wyjścia ze sklepu nie jest niezgodne z prawem?
#lidl #c---------------a #c-------------o
źródło: comment_1637764260OCsq1K4SnV76UjRFApS2zG.jpg
PobierzOd razu widać, że ma się do czynienia z poważnym klientem. Move to Trash
@mountainman: przypomniała mi się akcja o zastawianych drogach przeciwpożarowych w biedrach
to można było jakoś zgłaszać zdaje się?
@maQus: @MlCHAU: I w Lidlu w Holandii to samo. Pisz też tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
POV: kiedy w twoim wiejskim Lidlu pojawią się takie kasy samoobsługowe co to ich nigdy nie widziałeś jeszcze
2/10 bo odpisałem XDD
Praktycznie za każdym razem jak jestem w sklepie to ktoś się z tym męczy albo szybko przechodzi po poprzednim kliencie.
@Spofity: przeciez nie musisz miec wszystkiego nabitego na paragon a bramki tego nie sprwadzą