Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 338
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MlCHAU: jak ją mocniej popchniesz, to się sama otworzy. Podejrzałem w moim Lidlu pracowników - na pałę przechodzili i się otwierała.

Inna sprawa, że od jakiegoś czasu chyba im się zepsuło i bramka jest zdemontowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jezu nienawidzę tego gówna, nigdy mi nie chwyta tego kodu i stoję i macham tym paragonem jak debil

@fuechsinn: a wystarczy tylko nakryc paragon dlonia, zeby czytnik mial latwiej przy skanowaniu. Polecam.
  • Odpowiedz
@MlCHAU: W pewnym bardzo znanym sklepie w polsce wymyślono taką funkcjonalność w apce, że można zapłacić bezpośrednio w telefonie za produkty, bez podchodzenia do kas tradycyjnych jak i samoobsługowych. Zgadnijcie jaki miało to wpływ na % kradzieży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SpalaczBenzyny: przynajmniej raz w tygodniu robię zakupy u siebie w NL i nie mam z niczym takim problemu. Czasem zdarzyło mi się nie zeskanować jednego, czy dwóch artykułów, ale nie było w tym nic złego. Nikt nie patrzył na mnie jak na złodzieja.
  • Odpowiedz
@mountainman: nic nie sądzi, bo pewnie w trakcie ewakuacji bramki się otwierają, tzn. po wciśnięciu przycisku alarmowego. na tej samej zasadzie jak windy zawsze zjeżdżają na poziom 0 i wszystkie drzwi z magnetyczna blokada się otwierają.
  • Odpowiedz
@MlCHAU: jak ją mocniej popchniesz, to się sama otworzy. Podejrzałem w moim Lidlu pracowników - na pałę przechodzili i się otwierała.

Co ty gadasz , u mnie nowego postawili to w------m się w tą barierkę dość mocno wózkiem pełnym to zaczął alarm n-------ć xD
  • Odpowiedz