Aktywne Wpisy

Marcinnx +103
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +27
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

źródło: comment_1634872394ILylPtG17cXWM3f9LsQUrN.jpg
PobierzRewaloryzowane płace, chyba 30 lat temu w budżetówce.
Swoją drogą ofiara za mszę 60 zł to nie wydaje mi sie jakieś strasznie wygórnowane żądanie w kontekście tego, ile ludzie płacą zwykle (za mszę, nie na mszy na tacę).
Jeśli w ogóle ten fragment jest
@mako37 Nie znam cen i usług. Nie wiem, ile wymagają przygotowania i jaka jest robocizna po stronie kościoła w tym przypadku. Jeśli okaże się, że 500 to jakaś horrendalna cena to można iść do kurii. Ale przypadek, o którym piszesz jest
@Lolenson1888: Niekoniecznie, bo protestanci zniszczyli zakony, które ślubowały ubóstwo, a ich majątek jak ziemie przejęli w zależności od kraju- biskupi anglikańscy stając się najbogatszymi ludźmi w Anglii i rycerstwo, które niekoniecznie działało dla dobra ludności. Zaś zakony wciąż istnieją w KK.
no chyba turbo dziwne jest płacenie katolików za mszę i modlitwę, skoro bóg jest wszędzie i słyszy każde wołanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
intencje za pieniadze - Chrystus sie w grobie obraca
ale moze dam 6 dyszek, to babcia pojdzie do nieba ( ͡º ͜ʖ͡º)