@Eliade: Najpierw pomyślałem, że to nic trudnego, ale teraz nie jestem taki pewny. Zjedzenie 4 podwójnych Royali to nie problem, ale one same w sobie są bardzo zapychające i już od tego etapu zaczęłaby się męka. Nuggetsy może dałoby się upchnąć, ale jeszcze do tego frytki i 2-3 litry coli? Może po odczekaniu tych 40-50 minut byłoby to możliwe.
@Eliade: 90minut na to? Rozumiem wyzwanie w 9, ale 90 to z wygranej by trzeba było jeszcze coś zamówić bo tak na głodnego siedzieć? Nie byłoby to najmniejszym problemem, moze trochę by zeszło, żeby cole na spokojnie sobie dopić
#licbaza #matura #studbaza #studia Nie wiem co mam ze sobą zrobić po maturze, żeby znaleźć pracę dzięki której będę w stanie sama się utrzymać wynajmując mieszkanie ༎ຶ‿༎ຶ
#dieta
źródło: comment_1633433989icK4aSWMl4k0UqP3fcLoHZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Eliade: pytanie, czy razem z opakowaniami, bo cos zbyt proste się to wydaje ( ಠ_ಠ)
Nie byłoby to najmniejszym problemem, moze trochę by zeszło, żeby cole na spokojnie sobie dopić
@wjtk123: kiedyś robilem challendża. 3 podwójne ćwierćfunciaki z serem w 15 minut. Dałem radę ale w połowie drugiego smak już był okropny.
Same te kanapki to prawie funt mięsa. Plus bułki, to już byłby mój limit.