Aktywne Wpisy

DrJudym +120

mirko_anonim +19
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

źródło: comment_1632932275FrUAF4TGgqonaXTJVMEnf2.jpg
PobierzP---------e o szopenie oke- ale ekshumuj szopena
źródło: comment_1632932365VOyE6Mibsv6eGb6X4elZ8I.jpg
Pobierz@pwone: Pożyczył kiedyś na fajki od Siwego z 2b.
STUDIOWAŁA 4 LATA XD? I NIE SKOŃCZYŁA TYCH STUDIÓW PRZEZ DŁUGI CZY CO XDDDDDDDDD?
Albo to jest tak ironiczne, że nie skumałem, albo robił to jakiś ćwierć inteligent po 1-rocznym technikum (co xD) żeby się dowartościować
@dyskutek2: klasyk wśród osób, które nie miały żadnej styczności z zawodówkami/technikami. W pierwszej klasie wszyscy są pełni zaangażowania i myślą, że zostaną informatykami, mechatronikami itd. W klasie maturalnej z ~35 osób to co robią na lekcjach rozumie od 3 do 5 uczniów. I tylko oni będą pracować w zawodzie, reszta
Komentarz usunięty przez autora
@dyskutek2: jeszcze bardziej śmieszy jak takiemu chłopu 30-40 lat wysiada kręgosłup albo stawy, bo j---ł po 12h bez podstaw BHP, na zewnątrz, w wilgoci itd. ( ͡º ͜ʖ͡º) Może 1/100 będzie fachowcem w swojej branży a 1/200 na tyle ogarnia, żeby jeszcze znaleźć innych fachowców,