Aktywne Wpisy
nowszyja +68
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +135
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

No więc pojechałem z żoną przygarnąć kotka.
Przygarnęliśmy dwa (。◕‿‿◕。)
Snickers i chwilowo bezimienny, bracia, 8 tygodni :3
źródło: comment_1632158391MYjLma4EzgcGJ3hUSpYBs3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
A tak na serio to wybitnie bawią mnie komentarze właśnie dot. zwierząt. Mam wrażenie, że ludzie w dzisiejszych czasach mają więcej empatii do zwierząt niż do ludzi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To JEGO kot to może z nim robić co chce.
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz xD
@tbhilt: ale wiesz, że jedno nie wyklucza drugiego i raczej mało która normalna osoba ma podejście "zwierzątka dobre, ludzie złe"
facepalm
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Patrzcie na kotki albo w---------ć, elo
@crimsontides: to może Mars, Milkyway, Kit Kat?