Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 154
@Pshemeck: tylko, że kiedyś na jednym piwku i kieliszku wódki potrafili poprzestać. Dzisiaj jak już jednego jebniesz to trzeba całą flachę do dna opróżnić
  • Odpowiedz
@ArniHell: Ja do dzisiaj pamiętam jak udałem się na Sylwestra do kolegi, bo robił sporą imprezę. Spóźniłem się trochę, i wylądowałem o 23:00, 12 osób już poskładanych na sali, kilka ledwo żyło, jeszcze inni rozlewali. Masakra...
  • Odpowiedz
@Peran7: Tylko ze nieprawda. W 35 roku mediana zarobkow to jakies 200zl miesiecznie, zreszta bez koszyka dobr to troche ciezko liczyc.
  • Odpowiedz
@T3sla: Taaaaaaa i co jeszcze? W jakim ty świecie żyjesz, poczytaj źródła z epoki. I każdy dzień dobry mówiła i wszyscy byli dźentelmenami i damami xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Papieska_kremowka: tak, to jest kultura picia. Uważam, że z kulturą picia cofnęliśmy się do zamierzchłych czasów, a spowodowane to było komuną i brakiem innych rozrywek
  • Odpowiedz
  • 0
@Pshemeck: jeżeli walniesz takie porcje pod obiadek i kolacje tonic Co się nie stanie. Pomiędzy posiłkami wszystko wywietrzeje.
  • Odpowiedz
kiedyś na jednym piwku i kieliszku wódki potrafili poprzestać

@T3sla: lubię sobie poczytać o życiu zwykłych ludzi sprzed stu/pięćdziesięciu lat i no powiem Ci, że nie za bardzo xd
  • Odpowiedz