Aktywne Wpisy

Qersoui +306
Chciałbym wierzyć, że ta afera będzie gamechangerem i podejście Polaków do bogatych się zmieni, że wzrośnie świadomość klasowa i przedsiębiorcy stracą status bożków. Ale znając życie sprawa przycichnie i za miesiąc ludzie zarabiający minimalną dalej będą kłaść się rejtanem przed opodatkowaniem bogatych,
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz

Chlebek_Pyszny +149
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

#fallout #doom #gry
źródło: comment_16304994463KLxLoqjmG9vqI4IFdkPM5.gif
Pobierzźródło: comment_1630503549x7WKZDwLCUkV2nE8G5DYUh.jpg
Pobierzźródło: comment_1630505977HGdTxGa0lQqlXOCd3O7t5Q.jpg
Pobierz@Python: no nie znam się. Jedyny fallout jaki w pełni ograłem, to New Vegas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są na szczeście jeszcze gry takie jak Atom RPG czy Wasteland gdzie da sie poczuć namiastkę tego klimatu (chociaż zwłaszcza ten drugi to juz zupełnie inna gra). Izometryczne RPG zostały zepchnięte na margines i juz się chyba to nie zmieni
Mi najbardziej z takich nowych falloutopodobnych tytulow podpasowal Underrail. Szczerze polecam, chociaz fabularnie mogloby byc nieco lepiej, no ale to robil jeden gosc i nie mial do pomocy zespolu scenarzystow.
@Python: o to to to! Biblioteka puchnie, a zagrac nie ma kiedy ;d
@Orbes: z tego co mi wiadomo to niestety nie ;/
@Neurohaox: nawet nie przesadziłem, mówiac ze kupiony dawno
źródło: comment_163050981318lO46jAK5lt3jHUHBdNuk.jpg
Pobierz