Aktywne Wpisy

wykop +125
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

diterr +161
Ależ znalezisko w domu moich rodziców! Dwa zafoliowane breloczki z błękitnym czarnoksiężnikiem. Mają one równo 33 lata i zostały zakupione w duńskim Legolandzie ma wycieczce, którą wygrałem w komiksie Kaczor Donald(ʘ‿ʘ)
Tak ich było szkoda używać, że leżały w odmętach szafy od 1992 roku, a człowiek o nich zupełnie zapomniał....
#lego #wspomnienia #nostalgia
Tak ich było szkoda używać, że leżały w odmętach szafy od 1992 roku, a człowiek o nich zupełnie zapomniał....
#lego #wspomnienia #nostalgia
źródło: temp_file5262988857974933156
Pobierz

#fallout #doom #gry
źródło: comment_16304994463KLxLoqjmG9vqI4IFdkPM5.gif
Pobierzźródło: comment_1630503549x7WKZDwLCUkV2nE8G5DYUh.jpg
Pobierzźródło: comment_1630505977HGdTxGa0lQqlXOCd3O7t5Q.jpg
Pobierz@Python: no nie znam się. Jedyny fallout jaki w pełni ograłem, to New Vegas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są na szczeście jeszcze gry takie jak Atom RPG czy Wasteland gdzie da sie poczuć namiastkę tego klimatu (chociaż zwłaszcza ten drugi to juz zupełnie inna gra). Izometryczne RPG zostały zepchnięte na margines i juz się chyba to nie zmieni
Mi najbardziej z takich nowych falloutopodobnych tytulow podpasowal Underrail. Szczerze polecam, chociaz fabularnie mogloby byc nieco lepiej, no ale to robil jeden gosc i nie mial do pomocy zespolu scenarzystow.
@Python: o to to to! Biblioteka puchnie, a zagrac nie ma kiedy ;d
@Orbes: z tego co mi wiadomo to niestety nie ;/
@Neurohaox: nawet nie przesadziłem, mówiac ze kupiony dawno
źródło: comment_163050981318lO46jAK5lt3jHUHBdNuk.jpg
Pobierz