Aktywne Wpisy
OjciecMateusz +67
wqeqwfsafasdfasd +135
Można napisać milion artykułów o tym, że piękno jest w każdym rozmiarze, nagrać tysiąc filmów o tym, że bycie otyłym jest fajne, modne i atrakcyjne, zrobić sto seriali o tym, jak otyłość nie definiuje naszego piękna czy zdrowia, ale wystarczy, że otyła kobieta zobaczy jedno zdjęcie koleżanki, która ma płaski brzuch, smukłe nogi, zgrabne pośladki oraz wcięcie w talii i cała ta chora propaganda traci jakąkolwiek moc.
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
#heheszki
https://youtube.com/channel/UC9EC-e6LrX359k7y65x5YWA
To jest kanał użytkownika wykopu o nicku @PrawoRownosci, po ostatnim znalezisku na jego temat usunął konto. https://www.wykop.pl/link/6200173/uzytkownik-praworownosci-sledzi-i-nagrywa-losowe-kobiety-na-ulicy/
Gość mieszka w Niemczech (dlatego też filmiki nie są z naszego kraju) i ma ewidentne problemy z głową, zresztą zobaczcie sami znalezisko i powiązane.
@szynszyla2018 Zazwyczaj mam identyczne refleksje po przejrzeniu gorących
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: incelstwo to stan umysłu, a nie określenie wieku #!$%@?
@Kismeth: ale jak można 32letniego incela zrównać z 22latkiem?
@magiczny_banan: Ja #!$%@? koleś co to za żale? Ludzie kłamią, oszukują taki jest ten świat, a ni ja ani ty, ani nikt i nie podpisywał kwitka że będzie równo i
Komentarz usunięty przez autora
@magiczny_banan: Ale to osoby romantyczne właśnie mniej patrzą na charakter. Patrzenie na charakter to wyrachowanie. Dlatego mężczyźni się szybciej #!$%@?ą, w wyglądzie, w drobnych gestach, uśmiechu itd. A potem często przychodzi rozczarowanie. Baby są wybredne, zachowawcze i patrzą na charakter (na wygląd oczywiście też, ale nie działa to
@Czlowiek_Ludzki
@Alex_mski
I co zrobiliście, konto testovironowi w wydaniu wykopowym usunęliście xD
@magiczny_banan: jest i rzecznik prasowy przegrywów
Wiesz, że właśnie udowadniasz, że jesteś zwykłym zjebem, którego należy otoczyć czułą opieką kaftana? Jeśli uzasadniasz swoją nienawiść tym, że ktoś nie robiąc ci
No dobra, uzasadniasz nienawiść przez przekonanie do kłamliwych stereotypów. Czyli nienawidzisz kogoś za jego przekonania, które same w sobie nie są agresywne wobec innych, nie skutkują więc żadną realna krzywdą. To jest po prostu nienawiść za to, że ktoś nie myśli jak ty. A