Wpis z mikrobloga

@szymon362: Z 5 lat temu jak szedłem na zamek Chojnik z swoją byłą, spotkaliśmy na szlaku przygrubego, łysiejącego gościa w okularach który szedł w przeciwną stronę i mamrotał sobie coś w stylu " kobiety nie mają duszy to tylko gruczoły mleczne i rozrodcze" był to fragment jakiegoś dłuższego monologu. Pewnie ma tu konto. Goście zamykają się w bańce nienawiści, przesiąkają nią i w końcu dojdzie przez to do jakiejś tragedii.
  • Odpowiedz
@AKFobia: niech kobiety dalej ględzą „liczy się charakter” albo powtarzają dyrdymały pokroju „faceci patrzo tylko na wygląd (wy też i co?)” i wypierają się, że nie są takimi samymi wzrokowcami jak my, to na pewno liczba mężczyzn przesiąkających nienawiścią będzie się zmniejszać
  • Odpowiedz
niech kobiety dalej ględzą „liczy się charakter” albo powtarzają dyrdymały pokroju „faceci patrzo tylko na wygląd (wy też i co?)” i wypierają się, że nie są takimi samymi wzrokowcami jak my, to na pewno liczba mężczyzn przesiąkających nienawiścią będzie się zmniejszać

@magiczny_banan: Ja p------e koleś co to za żale? Ludzie kłamią, oszukują taki jest ten świat, a ni ja ani ty, ani nikt i nie podpisywał kwitka że będzie równo
  • Odpowiedz
@little_muffin: i co to ma wspólnego? jak ktoś ma piękny charakter, ale jest brzydki to nie pociągnie wcale XD Rodzi się taki szaraczek, wkładane mu jest od urodzenia do głowy, że dziewczyny są bardziej romantyczne (xD) i bardziej patrzą na charakter (xD), a potem rozbudzony nadziejami zaczyna łowy i zderza się ze ścianą. Z takiego właśnie rozczarowania rodzi się mizoginia. Wystarczy mówić wprost, że wygląd to klucz i bez niego
  • Odpowiedz