Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_16297490010UfWce9vaN6itCHjJWO2t3.jpg
PobierzBo to wygląda jakby Ci się martwica zrobiła. Jestem po amputacji palca i mój krótki kikut nawet przez moment tak fatalnie nie wyglądał.
źródło: comment_1629751841U4PBBtJP3N28aBpRDBXIOr.jpg
PobierzSprawdź czy palec nie jest obrzęknięty, ocieplony, czy nie boli, ważne żeby nie doszło do zakażenia kości,
Możesz poszukać czy nie prześwituje jakiś zbiornik ropy.
Naskórek powinien pokryć kość. Jednak myślę że jak się tak nie stanie może być konieczne skrócenie kości i zaszycie tego.