Aktywne Wpisy

Teuvo +54
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

A na razie krótszy kikut na pewno, patrząc po tym jak się to paprze.
Tak powinno Ci to zakryć kość
źródło: comment_16297871746IGAZ1AWM0GcVXcvHdB3Jn.jpg
Pobierzźródło: comment_16297917078xalK2VGVV5Dm1l64zIq6q.jpg
PobierzNa początku trochę śmierdział ale teraz jest git.
Na początku było trochę trudno, ale teraz prawie tego nie zauważam. Inne palce przejęły część zadań i da się z tym żyć
https://imgur.com/a/HiWjbpl
wołam: @taki_sobie_mirek @moll @zwierzak86 @wesoly_urolog @Chicane @kiszcz @ak @UjekF @Igbt @DamiDami @MrGrzesieK @karmelkowa @Biszkopcik @GrafikaUltraHaDe @balbezaur @UszatyPoeta @lamalamie @4ntymateria @Ascendant_
Chodziłeś na opatrunki do.poradni szpitalnej? Ktoś Ci to kontrolował na bieżąco?
W międzyczasie obdukcja u lekarza biegłego i prawnik, bo skoro oglądał to ktoś na ściąganie szwów i nie zareagował to coś tu nie gra to już nadaje się na sprawę o co najmniej zaniedbania.
Ja miałam szczęście do dobrego chirurga, bo pozszywał i jeździłam na zmianę opatrunku do poradni przez 2 tygodnie. Poza tym jeszcze dezynfekowałam ranę w domu aż się wszystko po wyjęciu szwów nie zasklepiło. Wszystko podwijane bandażem na początku, wietrzenie rany dopiero jak już zaczęło się to sklejać, a tak tylko na zmianę opatrunku albo dezynfekcję to ruszałam. Do tego antybiotyk i