Aktywne Wpisy

Aowe +208
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +19
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie

Komentarz usunięty przez autora
pewnie będą ci chcieli spiłować kość.
Patrząc na fotki z imgura to wdało się zakażenie Lub co bardziej pewne to te szwy były c-----o położone i krew do palca ci nie dopływała, a na pewno na usg nie sprawdzał czy jest
Według mnie teraz pójdzie do amputacji, bo nie możesz z kością tak chodzić bo zaraz wda się większe zakażenie, sepsa jakaś albo
Szansa, że po przyszyciu w pierwszym lepszym sorze palec podejmie funkcje była 50/50. Podejmie albo nie podejmie.
Po prostu r-------o sie krążenie w tej końcówce, przestał dostawać krew i zdech. Prosta sprawa. Może i był do od odratowania przez specjalistów ale Ty widocznie po prostu źle trafiłeś i teraz jest jak jest.
Idź jeszcze do kogoś innego, najlepiej specjalisty chirurgii ręki, który na takich sprawach się zna.
@wojtek_bez_portek: jasne źle trafił bo się w polsce urodził, jakby urodził się w miejscu gdzie jest inna służba zdrowia to miałby szanse...