Aktywne Wpisy

klocus +468
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +35
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

Chciałem dać znać, że jakiś troll podszywa się pode mnie (innych wykopków z tagu pewnie też) i wysyła maile z groźbami do tej dziennikarki z Afganistanu. Już do niej napisałem, wyjaśniłem o co chodzi i napisałem że ma to usunąć, zanim więcej ludzi zacznie łykać tego trolla i powielać to dalej. Babka oczywiście nie odpowiada i ma w nosie, że publicznie pomawia niewinną osobę i organizuje na nią internetowy lincz i hejt. Ma jeszcze kilka godzin na sprostowanie tego, w innym wypadku sprawę zgłaszam na policję zanim zrobi się z tego jakiś gnój
"Dziennikarka" tak mądra, że nie rozpoznała ewidentnego trolla. Kto podpisywałby się pod czymś takim? Równie dobrze ktoś mógłby napisać np. maila z groźbami do Andrzeja Dudy, podpisać się "Jagoda Grondecka", dodać jej link do jej profilu i pomówić ją o poważne przestępstwo.
Internetowe śmieszki i przytyki które sam nieraz robiłem na wykop to jedno. Tylko że one nikomu nie robią krzywdy. Co innego podszywanie się, pisanie gróźb śmierci w czyimś imieniu i próba sprowadzenia mu policji na chatę :P
Gratulacje i podziękowania dla @Aganiok__ która udostępniała ten fejk dalej bez żadnego przemyślenia i zweryfikowania go
#afganistan
źródło: comment_1629089214IJlZBlqYqMRGi34WJZV0Jq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1629092798tYOMOMsfsQ3Qo3IbyQ49Nf.jpg
Pobierz