Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +181
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

źródło: comment_1628241341K2JV8QkezIVsNyGbyqOuEV.jpg
PobierzA czym jest?
To że jest powszechne nie oznacza, że dla konia naturalne i komfortowe.
@revinPL: pamiętaj o drażach korsarzach
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque
Twój argument to gowno argument. To ze staram się być lepszy w jednej sprawie to nie znaczy ze jak jestem gorszy w innej, to jestem
Wybrałem sobie najłatwiejszy cel? Nadal walczysz z chocholem, nadal gowno o mnie wiesz, nadal to jest argument ‚ty też’ który jest na poziomie ad personam, który nic nie zmienia w tej dyskusji ze nad tymi zwierzętami się po prostu znęca.
Ale odpowiem ci - jestem weganinem dla zwierząt, działam na ich rzecz od lat i
Ale ja nawet z tobą nie dyskutuje tylko ci wytykam p---------e, lel. xD Możesz zrobić z tym faktem co chcesz, możesz się nawet zesrac ze złości, że nie podoba ci się mój sposób prowadzenia "dyskusji". Twoje prawo.
Nie oburzają mnie walki psów. Gdzie tak napisałem w ogóle? Tak samo z tymi dziećmi. Daj cytaty.
XD nawet mi się nie chce tego pretensjonalnego bełkotu czytać. Ale zes się zesral typie.
Zostawiam ku refleksji.
Właśnie w tym swoim wysrywie zrównałes intencjonalne spowodowanie zagrożenia dla życia człowieka do baby która se jeździ na koniu w Tokio. XD mój przykład co byś o nim nie myślał, był dużo bardziej adekwatny i w ogole nie tak absurdalny.
Komentarz usunięty przez moderatora
No i znowu się zesrales. A było tak blisko.
@Szalom: Ogólnie tak, ale po prostu niektóre przypadku rzucają w się oczy bardziej niż inne. Apelowanie w wąskim i stosunkowo niewielkim problemie jakim są konie lub jeszcze bardziej konie olimpijskie brzmi śmiesznie, gdy się zwróci uwagę
Komentarz usunięty przez moderatora