Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@ZaplutyKarzelReakcji: jak kiedyś pracowałem na ochronie, to miałem na zmianie takiego schizofrenika. Ogólnie miły i mądry gość, ale przez cały dzień przekazywał ustnie zawartość zmianynaziemi czy innego nczasu. Żydzi, Banki Rotschildów i geje, zanim to wszystko było modne xD

Wykop to taki DPS w formie strony internetowej.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: ja wykop traktuję jako taki przebijacz mojej bańki szczęścia
Jak mi w życiu leci za dobrze i mam poczucie, że "ludzie to jednak są spoko", to wchodzę na wykop i uświadamiam sobie, że jednak tak nie jest xD

Trzeba dywersyfikować sobie źródła informacji, bo potem można być nieświadomym, że obok tylu wazonów się przechodzi codziennie idąc do pracy xD
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Ja głównie w gorących widzę bekę z prawaków,albo antykapitalizm,F1,jakieś posty że szury się nie chcą szczepić,albo coś o patriarchacie się trafi a w rzeczywistości kobiety nie sprawią wrażenia jakby im ciężko było ani nie spotkam ludzi co mają bekę z prawaków
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji oczywiście na wykopie lewackiego kwiku nie ma nic a nic.

A ja jestem centrystą, widzę s---------y umysłowe i u jednych i u drugich. I mam was w dupie jednocześnie śmiejąc się jak to uważacie, że tylko Wy macie rację i wyższość moralną, jednocześnie cieknąć jadem w niemal każdym wpisie.

Ha tfu :)
  • Odpowiedz