Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +35
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +170
źródło: 1000009008
Pobierz

https://twitter.com/elina2349/status/1416090869711650816
#ostatniaprosta #koronawirus
źródło: comment_16264671246jIdfiCmRHCCKbNcebaMnZ.jpg
Pobierz@Otter: nie jestem wszechwiedząca, ale po prostu nikt nie powie głośno że to od szczepienie, bo wielu ludzi to zniechęci, tak działa świat. Masz wyżej wypowiedź Mirka, który znał chłopaka, który umarł po szczepionce i wszystko zostało sprawnie zamiecione pod dywan. A czemu Ty odrzucasz to, że dziewczyna przez to
@LilyOfTheValley: https://twitter.com/Joanna27551457/status/1416145899382886406
masz rację.
Komentarz usunięty przez autora
Czyli tak czy siak musi wyjść na twoje, a jak fakty pokażą inaczej to sobie znajdziesz wymówkę, wymyślisz teorię z d--y, która pomoże ci w ich wyparciu? Przecież to wyłączenie jakiegokolwiek myślenia zamiast włączenie xD. Taką logiką nie da się obalić niczego w twojej głowie, bo nie dopuszczasz do
@Dzikus_Z_Detroit: nie była, dwa dni po śmierci miała mieć drugą dawkę
@LilyOfTheValley: kto powiedział, że odrzucam?
ludzie na twitterze XD
I ta słaba zagrywka erystyczna, nazwijmy kogoś szurem, jeśli ma choć nieco inna opinię
źródło: comment_1626513515cIy5Tqiy9FG1KF4ADPl1wX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@t_99: Czyli mówisz, że właśnie wybijają świat jak chcą, ale mimo to "chcą pełnej władzy", ale nad 10% populacji i to złożonymi z szurów z Podlasia, bo reszta się zaszczepiła. To dosłownie mówisz. Masz już diagnozę?