Wpis z mikrobloga

@Yahoo_: Kto powiedział że nie potrzebujemy policji ? tu chodzi o to że nikt nami nie musi rządzić... chyba każdy wie że nie można kraść, zabijać, gwałcić itd... myślisz że to jest zabronione tylko dlatego że rządy tego zabraniają ? anarchie właśnie powoduje rząd, niby mamy prawo ale nikt je nie przestrzega, nawet sam rząd...
  • Odpowiedz
ja żyje w strachu ? haha

@KrejZi1337: oczywiście. To ty wrzucasz jakieś panikarskie filmiki, szukasz wszędzie zagrożenia i histerycznie je ogłaszasz. My korzystamy z życia, jak do tego trzeba się zaszczepić to się szczepimy, jak umrzemy to dobrze, jak nie to też dobrze. Ty umrzesz tak samo, a po drodze osiwiejesz od szukania wszędzie urojonych spisków
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: Jestem zdania, że w momencie, w którym zabraknie rządu natychmiast rozpocznie się walka o władze :). Natura nie znosi próżni. Mafie, korporacje, pewnie kościół wszyscy zaczną walczyć, żeby wejść w miejsce rządu.
Ale żyj sobie marzeniami, za to nikt nie karze :)
  • Odpowiedz
@Yahoo_: Dlatego trzeba zmienić system, rozumiesz ? to system nam narzucił strukturę w której żyjemy, jak władzą będzie społeczeństwo nikt nie będzie dążył do władzy bo jej nie będzie, będą tylko zasady wykreowane przez moralność i słuszność, pedofili wieszać za jaja, gwałcicielom robić anal kijem od miotły, itd, świat się zmieni radykalnie, tylko potrzebujemy zmiany systemu, nie rządu, każdy kolejny rząd który siądzie na tronie będzie chciał się tylko nachapać.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: Ale jak chcesz to zrobić bez rządu XD. Jak chcesz walczyć np. z mafią, która postanowi narzucić innym swoją wolę? Albo z korpo wynajmie zbrojnych zbirów, żeby przejąć kontrolę?
Rządy w aktualnej postaci powstały przez tysiące lat ewolucji społeczeństw, a Ty myślisz, że jak to wszystko wyrzucimy to nagle będzie supcio. Chyba jesteś naiwny i przy okazji chyba pyszny twierdząc, że masz proste rozwiązanie na problemy świata :).
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Yahoo_: No nie mam rozwiązań uważam po prostu że system jest do zmiany, czym go zastąpimy jest wiele pomysłów, poczytaj chociażby na neos.com.pl co proponują, ja osobiście uważam że mafie, korporacje itp to efekt uboczny tego systemu, głównym powodem dlaczego one istnieją jest to że się po prostu opłaca, system powoduje to że się opłaca.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: do tego. Nie oglądam newsów, żyje w kraju gdzie jestem jak biały w mniejszości, a większość to araby, hindusi itp. czyli ci słynni uchodźcy, którzy by na Polskę co najwyżej spluneli jakby mieli pracowac tam. Nie ma demokracji, jest monarchia absolutna, nie ma polityki, Sejmu, pisu, konfederacji, po.

Jednocześnie prawie cały kraj jest szczepiony, nie ma podatków, nie ma szurow a kraj jest w pierwszej dwójce najbezpieczniejszych krajów do
blinxdxb - @KrejZi1337: do tego. Nie oglądam newsów, żyje w kraju gdzie jestem jak bi...

źródło: comment_1626555266kUh7Cmt1WwCcHMtXfanA8g.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@blinxdxb: No właśnie... jak głupim trzeba być by wierzyć że świat jest piękny i nikt a nikt nigdy nie wyrządził krzywdy ludzkości... wcale rotshildowie nie są najbogatszym rodem na świecie którzy finansują od dziesiątków lat wszystkie strony konfliktów zbrojnych to bajki szurów, największe 3 korporacje świata którzy są udziałowcami prawdopodobnie 90% innych korporacji które znajdują się na giełdzie w usa i również posiadają udziały sporo firm poza granicami usa to
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: ale brzydka kupę zrobiles. Masz coś do Żydów? Jestem Żydem i nigdy nic za darmo nie dostałem, a amerykańska giełda i mądre i westycje na niej zapewniły mi godziwe życie. Zresztą dawałem rady Mirkom kiedy i co na giełdzie kupować. Przykre jak można mieć aż tak zepsuty mózg, żeby takie wysrywy robić.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: obym ja miał zepsuty mózg, ja widzę że ty nic nie pojmujesz i umniejszasz skale problemu... Ci ludzie potrafili zrobić z grypy globalną pandemie i każdy w to uwierzył... "Masz coś do Żydów? Jestem Żydem i nigdy nic za darmo nie dostałem, a amerykańska giełda i mądre i westycje na niej zapewniły mi godziwe życie. Zresztą dawałem rady Mirkom kiedy i co na giełdzie kupować" I wyjaśnij mi co
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: no wysrales wysrywy o giełdzie USA I Rothschildach, więc po co pytasz? Reszty szkoda komentować. Mam nadzieję, że każdy mądry już się szczepił, de ile wyginæ sami.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: Jeżeli rothschidlowie byli Polakami to twierdziłbyś że mam coś do Polaków ? przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem bo ewidentnie wypierasz informacje zawarte w tym tekście, ciężko to pojąć ale jest to możliwe, z fartem, miłej nocy.
  • Odpowiedz