Wpis z mikrobloga

@KrejZi1337: Tak, na świecie nie ma walki o wpływy tylko istnieje tajemnicza masonska grupa (o której wiedzą tylko foiliarze), która kontroluje wszystko i wymyśliła covid, żeby za pomocą szczepionek doprowadzić do depopulacji, żeby... W sumie w tym się gubię, bo już nie pamiętam co było w tej teorii.
  • Odpowiedz
@Yahoo_: na świecie pełno ludzi walczy o wpływy, politycy, banksterzy, korporacje i my zwyczajni ludzie, ale na szczycie jest jeden ród który się nie zmienia już kilaset lat.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: jaka to rodzina? Oświeć mnie.
Dlaczego mam słuchać 1 gościa, a nie tysięcy innych? Tak, wiem takich lekarzy będzie pewnie sporo, ale na jednego takiego przypada z 200 mających przeciwne zdanie. Wytłumacz mi - medycznemu laikowi - dlaczego mam ufać tym co są przeciwko szczepionkom? Wiadomo większość nie zawsze ma rację, ale metoda naukowa to jedno z największych osiągnięć ludzkości, więc czemu mam słuchać randomów, którzy jej zaprzeczeją.
  • Odpowiedz
@devorious: Oczywiście trzeba być doktorem i profesorem by myśleć logicznie i brać pod uwagę więcej czynników niż sam wirus, lekarze antysystemowi też pewnie nie mają uprawnień i są szurami, umiera tyle ludzi że nie ma gdzie ich chować... taka narracja była na początku pandemii.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@t_99: no ale jest napisane, że umarła 5, a druga dawkę miała mieć 7. To od pierwszej dawki minęło już tyle czasu, że na coś innego mogła równie dobrze umrzeć.
  • Odpowiedz