Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +205
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

https://twitter.com/elina2349/status/1416090869711650816
#ostatniaprosta #koronawirus
źródło: comment_16264671246jIdfiCmRHCCKbNcebaMnZ.jpg
PobierzDla mnie jest to conamniej bardzo niemoralne.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1626501718UTY1FU0q2Cn3jkafl4PZ9W.jpg
PobierzJuż to widzę, jak NWO pod wodzą Billa Gatesa, Sorosa, JP2 i Hitlera który żyje w Argentynie zaczyna wybijać użyteczne jednostki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam też pytanie, bo twierdzisz że słuchasz "mądrzejszych od siebie". Dlaczego akurat tych, a 99% innych lekarzy i naukowców olewasz?
Znałem go osobiście, razem ćwiczylismy bjj. Mateusz nie żyje, Onet nie sprostowal swoich informacji, a mnie kiedy o tym piszę nazywają szurem. Sprawa stała się tak cicha, jakby nigdy nie miała miejsca. Może to tylko jeden taki przypadek gdzie śmierć została uznana
@Yahoo_: wyników sekcji nie było, ale młoda zdrowa dziewczyna zmarła w domu dzień po przyjęciu drugiej dawki szczepionki, więc wnioski nasuwają się same. Zresztą po wynikach sekcji też bym się za wiele nie spodziewała, wiadomo że ogłoszą, że przyczyną była inna niż szczepionka.
@LilyOfTheValley: czyli krótko mówiąc ogólnie wypierasz i odrzucasz wyniki badań, które nie zgadzają się z Twoimi założeniami działania świata? Jesteś wszechwiedząca?
źródło: comment_1626509280APHZozE35mzDCgudI1ZBqP.jpg
Pobierz