Aktywne Wpisy

Wraczek +132
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +11
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

https://twitter.com/elina2349/status/1416090869711650816
#ostatniaprosta #koronawirus
źródło: comment_16264671246jIdfiCmRHCCKbNcebaMnZ.jpg
PobierzDla mnie jest to conamniej bardzo niemoralne.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1626501718UTY1FU0q2Cn3jkafl4PZ9W.jpg
PobierzMam też pytanie, bo twierdzisz że słuchasz "mądrzejszych od siebie". Dlaczego akurat tych, a 99% innych lekarzy i naukowców olewasz?
Znałem go osobiście, razem ćwiczylismy bjj. Mateusz nie żyje, Onet nie sprostowal swoich informacji, a mnie kiedy o tym piszę nazywają szurem. Sprawa stała się tak cicha, jakby nigdy nie miała miejsca. Może to tylko jeden taki przypadek gdzie śmierć została uznana
@Yahoo_: wyników sekcji nie było, ale młoda zdrowa dziewczyna zmarła w domu dzień po przyjęciu drugiej dawki szczepionki, więc wnioski nasuwają się same. Zresztą po wynikach sekcji też bym się za wiele nie spodziewała, wiadomo że ogłoszą, że przyczyną była inna niż szczepionka.
@LilyOfTheValley: czyli krótko mówiąc ogólnie wypierasz i odrzucasz wyniki badań, które nie zgadzają się z Twoimi założeniami działania świata? Jesteś wszechwiedząca?
źródło: comment_1626509280APHZozE35mzDCgudI1ZBqP.jpg
Pobierz