Wpis z mikrobloga

@t_99: obrzydliwe jest że śmierci jakieś dziewczyny, robisz festiwal s----------a i wrzucasz to sobie na wykop.
Dla mnie jest to conamniej bardzo niemoralne.
  • Odpowiedz
@sindram: Młodzi ludzie coraz częściej umierają krótko po podaniu szczepionki i mamy milczeć na ten temat? W Stanach o takich historiach mówi się w mediach otwartym tekstem. Gdybym zasłonił nazwisko nazwaliby mnie tutaj kłamcą. A poza tym to jej mama na facebooku o tym napisała.
  • Odpowiedz
@t_99: Ja mam to samo, tylko z wifi. Każdy z moich znajomych po szczepieniu ma problemy z internetem. To nie może być przypadek, czemu nikt o tym nie mówi!!
  • Odpowiedz
@t_99: Gdyby ta szczepionka miała za zadanie depopulację, to by zaczęli szczepić bezrobotny plebs, menelstwo, alkoholików, ludzi bez żadnych korzystnych umiejętności czy wykształcenia czyli takich którzy właśnie "włączyli" myślenie i się nie szczepią ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Już to widzę, jak NWO pod wodzą Billa Gatesa, Sorosa, JP2 i Hitlera który żyje w Argentynie zaczyna wybijać użyteczne jednostki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@t_99: Oczekuję, że jeśli "za rok, dwa" ludzie nie zaczną masowo umierać z powodu zakrzepów, to przyjdziesz tu i personalnie przeprosisz wszystkich w tym wątku za bycie debilem.

Mam też pytanie, bo twierdzisz że słuchasz "mądrzejszych od siebie". Dlaczego akurat tych, a 99% innych lekarzy i naukowców olewasz?
  • Odpowiedz
@miesnakrowa oni jedyne co potrafią to powiedzieć bez żadnych dowodów że umarło wielu ludzi, cytować jakiś szurow albo podobać informacje, które c--j wie czy są prawdziwe
  • Odpowiedz
  • 3
@kaemka kojarzysz sprawę żołnierza, który umarł po drugiej dawce? Napisala o tym jakaś babka z konfy, później Onet napisał, że internauci zdemaskowali fejka, żołnierz żyje i ma się dobrze.
Znałem go osobiście, razem ćwiczylismy bjj. Mateusz nie żyje, Onet nie sprostowal swoich informacji, a mnie kiedy o tym piszę nazywają szurem. Sprawa stała się tak cicha, jakby nigdy nie miała miejsca. Może to tylko jeden taki przypadek gdzie śmierć została uznana
  • Odpowiedz
ale to na pewno były powikłania po szczepionce, tak?

@Yahoo_: wyników sekcji nie było, ale młoda zdrowa dziewczyna zmarła w domu dzień po przyjęciu drugiej dawki szczepionki, więc wnioski nasuwają się same. Zresztą po wynikach sekcji też bym się za wiele nie spodziewała, wiadomo że ogłoszą, że przyczyną była inna niż szczepionka.
  • Odpowiedz
wyników sekcji nie było, ale młoda zdrowa dziewczyna zmarła w domu dzień po przyjęciu drugiej dawki szczepionki, więc wnioski nasuwają się same. Zresztą po wynikach sekcji też bym się za wiele nie spodziewała, wiadomo że ogłoszą, że przyczyną była inna niż szczepionka.

@LilyOfTheValley: czyli krótko mówiąc ogólnie wypierasz i odrzucasz wyniki badań, które nie zgadzają się z Twoimi założeniami działania świata? Jesteś wszechwiedząca?
  • Odpowiedz