Wpis z mikrobloga

@KrejZi1337: Kolego, YouTube nie jest dla mnie wyrocznia w żadnej sprawie, także średnio mnie interesuje co tam jest. Mój kolega jest w grupie głównych wirusologow, którzy decydują o regułach obostrzeń w Niemczech, ma wieloletnie doświadczenie w tej kwestii i jest on dla mnie wyrocznia w tej sprawie, a nie jakiś dziwnie sklejony filmik w internecie.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: Nie dotyczy polski tylko całego świata, i nie coś gada tylko ktoś, jesteś p-----------m gadem do wybicia, zero poszanowania i chęci dowiedzenia się czegoś, nikt ci nie każe w to wierzyć ale obejrzeć i wyciągnąć samemu wnioski chyba można co ? można oczywiście, że można jak się samemu myśli a nie nieświadomie jest się marionetką.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: lol. Jak zwykle wyzwyska na poziomie robotnika kupującego małpkę przed pracą. Jak coś o szczepionkach gada to co się mam dowiedzieć? Jesteś od wielu miesięcy zaszczepiony i zawdzięczam jej to, że żyję.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: no spoko, mogę się zgodzić co do religii czy rządów ale co to niby twoim zdaniem implikuje? Oczywiście że konformizm i tożsamość grupowa przyczyniły się do ogromnych zbrodni, ale ty tu szukasz odpowiedzi na pytanie o szkodliwość szczepionki acto absurdalne.

Oczywiście że tysiące czy miliony zginą, ale tak musi być i jeżeli będę pośród nich, to powitam śmierć jak starego przyjaciela. Nie mogą nam zrobić nic, nawet jakby chcieli,
  • Odpowiedz
@Wap30: ja żyje w strachu ? haha... to większość społeczeństwa żyje w strachu przez tv... straszą nas co chwile, jak nie wojnami to wirusem, jak nie wirusem to uchodźcami... tu chodzi o to że nasz zmuszają do tego, nie ma żadnej pandemii i nie trzeba być doktorem żeby to zauważyć...
  • Odpowiedz
@mirun1717: Ja się zastanawiam jaki wogóle jest sens depopulacji? Mniej ludzi to mniejszy rynek zbytu, mniejszy zarobek dla globalnych koncernów. Czy ktoś z tej całej menażerii szurów kiedykolwiek przedstawił jakiś cel tej depopulacji?
Bo ja to bym na miejscu koncernów i big farmy do szczepionek na covida dołożył środek na zwiększenie libido, żeby ludzie sie ruchali i płodzili nowych konsumentów i niewolników do fabryk amazona i w Chinach, i Indiach.
  • Odpowiedz