Wpis z mikrobloga

Tatuaże to świetny przykład jak działa programowanie społeczne. Tysiące ludzi na całym Świecie robi sobie podobne tatuaże które umówmy się są okropne już pomijając sam absurd tatuowania sobie czegokolwiek.

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.
#tatuaze #heheszki
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ad absurdum

@rad_kop:

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.

Taki jest ton dyskusji od samego poczatku także trafiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KonserwatywnyMocny: kolejny dzień, kolejny ten sam wpis jakiegoś wypierdka. Wy wszyscy jesteście tacy sami i macie identyczne poglądy. Łatwo Was rozpoznać. Te Wasze wpisy to świetny przykład jak działa brak własnego zdania.
  • Odpowiedz
Nie mam zdania ma temat twojego wpisu ale jestem wdzieczny rodzicom ze mi zakazali tatuaż robić i sobie ze jak już mogłem to nie zrobiłem :)
  • Odpowiedz
Widziałeś kiedyś poważnego kto ma tatuaże? Tatuaże są dla gojów i są symbolem degeneracji ich duchowości

@KonserwatywnyMocny: widziałem dyrektora banku wydziaranego pod garniakiem jak yakuza, liczy się? XD czy za mało poważny gość wg ciebie?
  • Odpowiedz