Wpis z mikrobloga

Tatuaże to świetny przykład jak działa programowanie społeczne. Tysiące ludzi na całym Świecie robi sobie podobne tatuaże które umówmy się są okropne już pomijając sam absurd tatuowania sobie czegokolwiek.

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.
#tatuaze #heheszki
  • 91
  • Odpowiedz
Ja jak widzę tatuaże u kogoś to wiem ze prawdopodobnie mam do czynienia z ciekawym osobnikiem co ma coś do powiedzenia

@Janusz_z_Rivii: Ładnie się dowartościowujesz brudnopisie xD w czasach, gdy tatuaże robią sobie byle patusy, które odłożyły na zmywaku w jukej, to faktycznie każdy z tatuażem, to ciekawy osobnik xD
  • Odpowiedz
@Jacob0237: Masz na to dowod ze kazda osoba z tatuazem ma zaburzenia psychiczne? Przedstawisz jakies wyniki badan naulowych ktore stwierdzaja ze osoby z tatuazem maja zaburzenia? czy uroiles sobie w glowie jakies fanaberie i starasz sie to przedstawic innym?
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: To ja moze stwierdze ze kazdy kto obcina wlosy jest chory psychicznie, przeciez BUK cie stworzyl ze maja rosnac to kazdy kto obcina jest #!$%@?. Zabawne i przykre jednoczesnie jest to jak ludzie nie moga pojac ze swiat jest rozny i ludzie sa rozni i staraja sie do tego dorabiac jakies teorie o zaburzeniach psychiczmuch
  • Odpowiedz
@bajdo:

#!$%@? tatuaże istnieją od początków cywilizacji a nawet wcześniej ale wykop się zesrał klasycznie

Dziwnym trafem te cywilizacje które się tatuują to zazwyczaj plemiona pierwotne które poza opanowaniem techniki wbijania tuszu pod skórę nauczyły się co najwyżej rozpalania ognia. Jakoś nie słyszałem żeby cywilizacja łacińska i inne starożytne które pchnęły świat do przodu tatuowały kogokolwiek oprócz niewolników i
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny:
Pokemony jako awatar to świetny przykład jak działa programowanie społeczne. Tysiące ludzi na całym Świecie robi sobie podobne awatary które umówmy się są okropne już pomijając sam absurd pokémonów.

Po pokemonie w awatarze poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.

• Odpowiedz