Aktywne Wpisy

joker007 +39
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
źródło: x7eQ5VmAz1N2Bec22PWNzKftWAgIyg2Z
Pobierz
Graner +38

![Secret Service podczas próby zamachu [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2f3ba65a95205e62aebaf0e35c683ad6108b5df77cb0bc87de968a316c3bab72,q80.jpg)

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.
#tatuaze #heheszki
@KonserwatywnyMocny: tzn. kto i kiedy zaczął to programowanie, bo tatuaże ludzie sobie robią od tysięcy lat
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@asdfghjkl: Dobre porównanie mody do potrzeby fizjologicznej. Bez tego tuszu nie jesteś w stanie funkcjonować?
Ja #!$%@? co z wami nie tak? xD
Stwierdzenie opa jest tak durne jak stwierdzenia typu "każdy właściciel samochodu marki X to debil"
@KonserwatywnyMocny: Idiotę (czyt. OPa) zniszczyli pod jego własnym postem w kilku zdaniach, a ten dalej brnie w to gówno xD
Nikt nie kaze nikomu robic tatuazu, moze sie on komus nie podobac ale szufladkowanie ludzi na tej podstawie to jest patologia