Wpis z mikrobloga

Tatuaże to świetny przykład jak działa programowanie społeczne. Tysiące ludzi na całym Świecie robi sobie podobne tatuaże które umówmy się są okropne już pomijając sam absurd tatuowania sobie czegokolwiek.

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.
#tatuaze #heheszki
  • 91
  • Odpowiedz
Kurde jak bym szukał sobie łaski w dzisiejszych czasach to było by trudno jakaś normalna znaleść. Co druga ma brudnopis na skórze.
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: No nie wiem. Mi się tatuaże zawsze podobały. Nie dlatego, że media czy społeczeństwo tak to wykreowały, a dlatego, że mój dziadek miał podziarane łapy i brzuch. Zrobił sobie tatuaże jak był za młodu w wojsku i naprawdę zajebiście z tym wyglądał na starość. Goła baba na przedramieniu to jednak klasyka.
  • Odpowiedz
jak jesteś takim outsiderem to sraj w gacie zamiast korzystać z toalety ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie idź utartymi ścieżkami xD Myśl samodzielnie xD

@asdfghjkl: Dobre porównanie mody do potrzeby fizjologicznej. Bez tego tuszu nie jesteś w stanie funkcjonować?
  • Odpowiedz
@ExitMan: nie napisałem, żeby nie defekować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możecie srać tez po krzokach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja #!$%@? co z wami nie tak? xD
Stwierdzenie opa jest tak durne jak stwierdzenia typu "każdy właściciel samochodu marki X to debil"
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: tatuaże mają albo patusy albo ludzie z jakimiś problemami ze sobą. Nie znam nikogo normalnego kto by miał tatuaż. A patusy z wykopu już kwik podniosły, bo nie można obrazac xD
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny tylko ty tego absurdu nie rozumiem. Absurdem jest życie samo w sobie. Mamy jedno, tatuaż nic nie zmienia i w niczym nie przeszkadza. Nosisz go sobie, aż umierasz i tyle z tego wszystkiego. Więc jaki jest absurd robienia sobie tatuażu w tej już absurdalnej egzystencji?
  • Odpowiedz
@Jacob0237: A jak porownac szufladkowanie kogos do niemyslacych samodzielnie bo maja tatuaz xD nosisz brode to nie mysliss samodzielnie? ubierasz sie modnie to nie myslisz samodzielnie? To jest dopiero wysryw.
Nikt nie kaze nikomu robic tatuazu, moze sie on komus nie podobac ale szufladkowanie ludzi na tej podstawie to jest patologia
  • Odpowiedz
@grzesiu_id jakie #!$%@? szufladkowanie? Każdy kto strzela sobie tatuaż ma jakieś problemy psychiczne. Tak samo jak ktoś #!$%@? włosy na kolorowo to już z góry wiadomo żeby unikać szerokim łukiem. Typ napisał prawdę że cechy wyglądu można programować u ludzi przez telewizję reklamy Mode.
  • Odpowiedz