Wpis z mikrobloga

Tatuaże to świetny przykład jak działa programowanie społeczne. Tysiące ludzi na całym Świecie robi sobie podobne tatuaże które umówmy się są okropne już pomijając sam absurd tatuowania sobie czegokolwiek.

Po tatuażu poznasz czy masz do czynienia z osobnikiem który samodzielnie myśli czy podąża za trendami które cudownie ktoś mu wciska do głowy.
#tatuaze #heheszki
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Ale przez ostatnie 5 lat większość moich znajomych ma tatuaże a najwięcej to kobiety i co najlepsze wszystkie mają podobne xd
  • Odpowiedz
Mam napis na klatce i jedno całe ramię wydziarane po łokieć,jak hajs pozwoli to zrobię jeszcze na ciele dwa może trzy bo mi się to podoba,jeśli widzę kogoś fajnie wydziaranego,zadbanego ze spoko sylwetka to jak najbardziej przyklaszcze, natomiast zupełnie odwrotnie,czyli ze śmiechem i pozalowaniem patrzę na osoby z dziarami typu tribal(+ w pakiecie łańcuch grubości 5 cm i 30 kilo nadwagi)imiona czcionka celtycka na przedramieniu,motylkiem na lędźwiach,JP,lasem na przedramieniu...więc jak widać tatuaż
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: zgadzam się. Zrobiła się moda na tatuaże, to ludzie się dziarają i robią byle co, byle było. Potem chodzi co drugi z mordą jokera, tribalem, czy innym gównem.
Tatuaże są kłopotliwe na słońcu, a ich znaczenie jest praktycznie żadne. Ktoś sobie coś dziara i po roku mu to się nudzi. Przeważnie tatuuje się ważne symbole w życiu człowieka. Żołnierze często tatuują sobie symbole patriotyczne, ktoś tatuuje sobie pamiątkę po
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny Zgadzam się z tym co napisałeś, ale taki post to gwarancja że w ciągu sekundy zlecą się osoby które je posiadają i sypną kultowymi tekstami w stylu "Hurr durr, jak mozesz mi mowic co mam robić ze swoim ciałem!?" xDD
  • Odpowiedz
Uwielbiam temat tatuaży ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewolno ich krytykować... "Każdy ma prawo robić co chce ze swoim ciałem!!! Nikogo to nie powinno obchodzić!!!" Jak chcesz to zrób sobie tatuaż (najlepiej kilka), kolczyki (lepiej więcej niż mniej), kolorową fryzurę i ubieraj się jak nikt inny (w końcu nikogo to nie powinno obchodzić), a potem płacz, że ludzie są do Ciebie uprzedzeni, przecież to ich winna, że zrobiłeś wszystko,
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny przepraszam bardzo ale w dzisiejszych czasach brak tatuażu oznacza właśnie przegrywa, wyrzutka czy innego aspołecznego odszczepieńca. Świat poszedł do przodu a ty dalej w średniowieczu...
  • Odpowiedz