@nihilistycznie: klienci indywidualni to kropla. jakbys widzial ile smieci jest w "obrocie pomiedzy zakladami" to by Ci szczeka opadla. I mowimy tu o duzych globalnych firmach.
Nie raz, nie dwa i nie osiem jak cos przychodzi to musisz sie przedrzec przez sterte kartonu, folii itp zeby wypakowac jeden element. A tych elementow zamowiles 50. No ale nie da sie zrobic opakowania zbiorczego tylko wszystko pojedynczo. Tragedia. Punktuje sie zwyklego jasia
@gorzki99: otóż to, ludzie sobie nie zdają sprawy ile śmieci w tych wszystkich zakładach. I to w każdej branży. Ale jak napiszesz, że papierowe słomki niczego nie zmienią, zwykły pijar i gra dla gawiedzi to jesteś nazwany szurem.
@nihilistycznie: no wiadomo, że to wszystko greenwashing, ale z drugiej strony słuchawki od mojej starej siódemki ciągle działają i w praktyce nowych nie potrzebuję.
@xqwzyts: w 2022 praktycznie żaden producent nie dodaje słuchawek do telefonu. Jak potrzebujesz słuchawek to możesz je sobie dokupić kiedykolwiek ci się to podoba :^)
@nihilistycznie: Ale co ty p--------z. Słuchawki na bt ma już chyba każdy i brzmią lepiej niż to coś co masz na zdjęciach a ładowarek mam w domu chyba z 20.
@LuK1337: o ile pamiętam to mój pierwszy iPhone 5s kosztował około 2000zl i były w nim słuchawki. Teraz kosztuje około 5000 i nie ma już w nim nawet słuchawek i ładowarki. Więc kto jest jeleniem?
@nihilistycznie: papier i torebka z wlokien? No okropnie xD Akurat jedyny problem to faktycznie objetosc, ale z materialami są 'okej' - dzieki temu maja doplaty za bycie eko XD
@nihilistycznie: mogę się mylić, ale taki elektrośmieć chyba utylizuje się trudnej (czyt. kontenerem do krajów trzeciego świata) w porównaniu do papieru czy plastiku.
źródło: comment_1625307546OFTinKDnohJVo2Kv0rTVPB.jpg
PobierzNie raz, nie dwa i nie osiem jak cos przychodzi to musisz sie przedrzec przez sterte kartonu, folii itp zeby wypakowac jeden element. A tych elementow zamowiles 50. No ale nie da sie zrobic opakowania zbiorczego tylko wszystko pojedynczo. Tragedia. Punktuje sie zwyklego jasia
Komentarz usunięty przez autora
Ja za to nie lubię słuchawek dousznych, a tylko wokół uszne i do muzyki kupuję JBL.