Wpis z mikrobloga

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 6 lat i nic. Przychodzę jutro z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#pracbaza #korposwiat #januszex #codziennewypowiedzenie #oswiadczenie
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Meskie-SpodniePL: to mnie zatrudnicie a 10 innych zwolnicie ok? ja wam zrobie super reklame w takich wpisach jak ten. z jednego januszeksu sie zwolnilem po to aby zatrudnic się w MĘSKIE-SPODNIE.PL - DZIĘKI TYM SPODNIOM ZŁOŻYSZ WYPOWIEDZENIE W MNIEJ NIŻ 6 LAT!

zaufaj mi, jestem expertem
  • Odpowiedz
@CwanyLis93: tylko widzisz, roznica w tym taka ze ja w internecie robie z siebie idiote 24/7 i nikogo nie oceniam gdy ktos robi z siebie pana z kijem w dupie lub idiote mojego pokroju, ty za to musisz wysrać się pod czyimś wpisem żeby pokazać że jesteś JAŚNIE PAN i to TY ustalasz co jest smieszne i kto/co jest akceptowalne
  • Odpowiedz
jakim cudem to dostaje 200 plusów dziennie

@Denial94: Bo to jest piękna baśń zza 7 gór i 7 mórz. Baśń o bohaterstwie, brawurze i zemście. O pokonywaniu niesprawiedliwości i zła. Baśń, o której każdy z nas marzy by była prawdą. Może jutro?
  • Odpowiedz
@CwanyLis93: osoby myślące zrobią dwie rzeczy
1. dodadzą mnie na czarno
2. dodadzą tag #codziennewypowiedzenie na czarno

osoby takie jak ty, czyli osoby z bardzo wysokim mniemaniem wrzucą komentarz jaka to jest żenaduwa krindżuwa i w ogóle kto to lajkuje i wszyscy to debile a ja to mądry. idź się przejść, ochłoń troszkę
  • Odpowiedz