Wpis z mikrobloga

@reddin: musisz przyjąć do wiadomości ze nie każdy będzie się z Tobą zgadzać.

I podtrzymuje po to są drogi/ścieżki rowerowe aby z nich korzystać.
  • Odpowiedz
@reddin: jeszcze odniosę się do filmu.

Równie dobrze możesz wstawić:
- wegan opowiadających dlaczego nie jedzenie mięsa jest zdrowe
- antyszczsepionkowcow opowiadanych dlaczego szczepionki są niezdrowe
  • Odpowiedz
@marcinkox3: Jestem i rowerzystą i kierowcą jednocześnie. Jadąc na rowerze unikam ruchliwych ulic jak ognia, bo jazda w takim młynie to przecież nic przyjemnego. Jak najszybciej przedostać się do lasów / spokojnych osiedli i tam se jeździć. Najbardziej lubię robić sobie night ride o godzinie typu 1-3 w nocy. Wtedy se mogę jeździć po większości ulic w mieście nie napotykając na praktycznie żaden ruch samochodowy.
  • Odpowiedz
musisz przyjąć do wiadomości ze nie każdy będzie się z Tobą zgadzać.

Przyjmuje to do wiadomości, ale ignoruję ludzi złośliwych, oraz mało inteligentnych.

I podtrzymuje po to są drogi/ścieżki rowerowe aby z nich korzystać.

Tylko jeśli są oznaczone prawidłowo, wykonane prawidłowo i prowadza w kierunku w którym rowerzysta jedzie, lub zamierza skręcić.

jeszcze odniosę się do filmu.

Równie dobrze możesz wstawić:

- wegan opowiadających dlaczego nie jedzenie mięsa jest zdrowe

Fikumiku, zamiast
  • Odpowiedz
@sargento: w wielu miejscach rowerzyści np. na jednokierunkowej mają znak informujący, że mogą wjechać w taką drogę, ale fakt co niektórzy potrafią zrobić na drodze to głowa mała.
  • Odpowiedz
Tak 40 na godzinę slalom między pieszymi którzy nawet nie wiedza ze są na ścieżce i co chwile góra dół po kostce bo wjazdy do posesji . Na ścieżce to można z dzieckiem na bagażniku rekreacyjnie a o normalnej jeździe nie ma mowy. Takie jest moje doświadczenie ze ścieżkami rowerowymi w mniejszym mieście powiatowym , może w większych miastach jest to trochę lepiej rozwiązane .
  • Odpowiedz