Aktywne Wpisy
AnnaKoweral +15
Siema potrzebuje rady,
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower

JCash +642

źródło: HLq5BtNWQAACSBd
PobierzWziąłbym poprawkę na to, że GTA, to zwykle gra która nie ma DLC, cały wychodzący kontent jest zwykle za darmo.
I jeszcze jedno. Ostatni GTA wyszedł w 2013 roku, gdzie dalej do wersji online loguje się miesięcznie ok. 18 mln graczy, a dziennie liczba graczy wynosi jakieś 4 mln. Gra po dziś dzień jest bardzo popularna, mimo że od premiery minęło 13 lat.
Nie jest
Mjasne, jak na aaa i ogolnie gta no to cena jest "ok". Tylko dla swiadomego steam usera ogolnie wiekszosc gier aaa to ma realna wartosc blizej max 40 pln.
@T0pi5: Przepraszam, ale odnoszę wrażenie iż niektórzy to by chcieli żeby nowe GTA było za jakieś 14,99 zł najlepiej jako dodatek do CD-Action
Juz gta 5 bylo mega overrated, zakladam ze 6 tez zadnych znaczacych zmian nie zrobi, wiec najprawdopodobniej ogram jak bedzie za darmo w epicu (oczywiscie bardzo chcialbym sie mylic i jak wyjdzie FAKTYCZNIE swieze to tez kupie).
Gta jak najbardziej mialo sens do SA gdzie 3 to byla rewolucja, a do SA ten koncept byl rozbudowany.
4 na tle tego co juz mielismy to byl generic open
@Antoni_Kosiba: Oczywiście, że tak. Natomiast naprawdę uwierz mi na słowo, że niektórzy uwaga z ceną też mają problem, co jest absurdalne oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nikczemny_Pomidor: Napisałem wielokrotnie, że GTA VI jest globalnym fenomenem kulturowym ponieważ to jest zwyczajnie prawda z którą kłócenie się jest głupotą. Gdyby było inaczej to chociażby pierwszy trailer nie miałby 284 milionów wyświetleń na youtube i cały świat nie mówiłby o tej grze. Całe światowe giereczkowo czeka na premierę tej gry, mówią o tym w sejmie, ale zawsze ktoś musi stawać w
Wersje ultimate/delux zawsze są sporo droższe, zwłaszcza gdy oferują dużo zawartości, do rzeczonego Residenta za Deluxa dopłaca się 70 zł żeby dostać skórki, do GTA 100
źródło: image
Pobierz