Aktywne Wpisy

johann_10 +148
Minimum 350 zł/h dla lekarza pierwszego kontaktu, wychodzi jakieś 59 tys. minus ryczałt 14% za odpowiednik jednego etatu.
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
źródło: IMG_4200
Pobierz
JuzefCynamon +18
#f1 jakie jest wasze ulubione malowanie zespołu ? Oczywiscie bez Cadilaca i mogą być to chwilowe jak i też ogólny motyw którysie powtarza .
1. Ferrari - początek lat 90. Czerwone, z czarnym dołem i skrzydlami oraz z wstawki zółtego
2. Mclaren - czasy latajacych finów, 97-2005 malowanie westa
3. Mercedes - srebrne strzaly, 2010 albo te 2019 niemcy
4. Red bull - 2013 te fioletowe infinity, za malo jest fioletowych bolidow oraz monako
1. Ferrari - początek lat 90. Czerwone, z czarnym dołem i skrzydlami oraz z wstawki zółtego
2. Mclaren - czasy latajacych finów, 97-2005 malowanie westa
3. Mercedes - srebrne strzaly, 2010 albo te 2019 niemcy
4. Red bull - 2013 te fioletowe infinity, za malo jest fioletowych bolidow oraz monako

Typowe...
Komentarz usunięty przez autora
@auczak: Osoba która sugerowała 10x CC, to miała na myśli, żeby był ewentualny dowód w sądzie pracy, jakby go wyrzucili i/lub oskarżyli o zawalanie pracy..
Co to w sumie za patola, żeby TL cisnął po programistach? xD Nigdy czegoś takiego nie widziałem, a trochę w branży siedzę. I siedzą na tym dailu ci programiści, ten TL im ciśnie a oni co? Głowy po sobie i słuchają tej tyrady? xD Bo szczerze mowiąc to sobie nie mogę wyobrazić. W najlepszym wypadku by się rozłączyli i donieśli komuś wyżej, że robi chlew, w najgorszym sami by
No dobra, ale to w sumie jeszcze do mobbingu daleka droga. I ten programista co? Uszy po sobie i przyjmował takie p---------e ze spokojem? Nawet mu nie zwrócił uwagi, że sobie nie życzy takich tekstów? No panie, jak komuś nie zakomunikujesz, że będziesz stawiał opór albo go czynnie nie postawisz to czego się spodziewasz bo takim boroku?
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego odpowiedź na to pytanie jest ważna?
Bo jeśli nie odpowiada Ci